Lampă de camping Superfire T25, 400lm, USB

35,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lumina de camping Superfire T25

Lumina de camping compactă de la Superfire este perfectă pentru orice excursie cu cortul și nu numai. De asemenea, o puteți folosi în cazul unei pene de curent, reparații auto etc. O puteți agăța cu ușurință în cort cu ajutorul cârligului atașat la ea. Lumina generată generată de lumină nu vă irită ochii. De asemenea, accesoriul consumă puțină energie și este rezistent la apă. Un indicator vă va informa cu privire la nivelul bateriei, iar energia sa poate fi reînnoită cu ajutorul unui încărcător de rețea, al unui powerbank etc. Butonul de alimentare și portul de încărcare USB sunt acoperite cu un capac transparent pentru a le proteja de umiditate.

3 moduri de funcționare

Lumina are 3 moduri de funcționare. Accesoriul funcționează la nivelurile de luminozitate maximă, medie și scăzută. Alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine situației dumneavoastră. Veți face acest lucru cu ușurință prin simpla apăsare a unui buton.

Indicatori inteligenți de încărcare

Monitorizați procesul de încărcare a lanternei dumneavoastră! Datorită indicatorilor inteligenți, puteți verifica în orice moment nivelul de încărcare al lanternei dvs. Aceștia au fost plasați deasupra butonului de alimentare, astfel încât să aveți acces ușor și convenabil la ei.

Încărcați după bunul plac

Puteți reînnoi energia lanternei dvs. cu o varietate de dispozitive. Puteți folosi un computer, un powerbank, un încărcător și multe altele. Tot ce trebuie să faci este să folosești cablul mini USB; timpul de încărcare este de aproximativ 4 ore. De asemenea, este posibil să utilizați accesoriul în timp ce se încarcă.

Inclus

  • lampă
  • Baterie 18650 x2
  • cablu USB

Specificații

Producător Superfire
Model T25
Dimensiuni 162 x 28 mm
Greutate 280 g
Putere 7 W
Tensiune 3.7 V
Capacitatea bateriei 2400 mAh
Sursă de lumină LED
Material PC
Rezistență la cădere până la 1 m
Raza de acțiune până la 12 m
Port de încărcare USB
Rezistent la apă IP42
Timp de așteptare aprox. 4 h
Timp de încărcare aprox. 4 h
Moduri Luminozitate ridicată / medie / scăzută
Sursă de alimentare 2 baterii 18650

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>