Lampă de camping Superfire T20, 180lm, USB

15,00 lei

192 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lumina portabilă SuperFire T20 – ideală pentru camping

Lumina compactă SuperFire T20 este ideală pentru camping și alte activități. Cu o luminozitate de până la 200 de lumeni, aceasta va asigura o iluminare optimă în multe situații. Bateria puternică de 1200 mAh garantează o durată lungă de funcționare, iar greutatea redusă de 90 g facilitează luarea dispozitivului oriunde doriți. În plus, cu 4 moduri de iluminare, puteți adapta cu ușurință funcționarea acestuia la nevoile dvs.

Iluminare optimă

Lumina emisă de produs este prietenoasă cu ochii. De asemenea, se distinge prin luminozitatea sa ridicată. De aceea, T20 este perfect pentru o gamă largă de scenarii – aproape oriunde poate oferi exact iluminarea pe care o doriți – atât în interior, cât și în exterior.

4 moduri de iluminare

Lumina SuperFire poate ilumina în 4 moduri – puternic, slab, cu efect stroboscopic sau în modul SOS. Acest lucru o face ideală pentru o varietate de aplicații. Va asigura o iluminare excelentă într-o excursie cu cortul, în garaj sau într-o magazie de catering. De asemenea, poate fi folosită ca lampă de noptieră în dormitor sau în camera unui copil. Posibilitățile sunt aproape infinite.

Extrem de puternică

Bateria puternică reîncărcabilă asigură până la 10 ore de funcționare în modul de iluminare puternică. În plus, puteți încărca rapid și convenabil lampa cu un simplu cablu USB. Toate acestea înseamnă că T20 vă va încânta cu o performanță eficientă și eficace. Nu este nevoie de mult pentru a vă bucura de o iluminare excepțional de puternică timp de 10 ore!

Bucurați-vă de o funcționare convenabilă

T20 este, de asemenea, extrem de ușor de utilizat. Un singur buton convenabil vă permite să efectuați toate operațiunile. Acesta vă permite să aprindeți și să stingeți lumina și să schimbați modul de iluminare. Comoditatea dumneavoastră este primordială!

Vedeți și mai multe

Puteți agăța lumina pe un cârlig special. Acest lucru vă permite să o utilizați în scenarii și mai variate. De exemplu, o puteți agăța în garaj pentru a vedea mai mult atunci când vă chinuiți. Folosiți această opțiune și într-o excursie cu cortul – în acest fel puteți ilumina cu strălucire chiar și cea mai întunecată noapte.

Luați-l cu dvs.

Lumina este ușoară și compactă, măsurând doar 80x80x74 mm. Astfel, o puteți introduce cu ușurință în bagaj și o puteți lua cu dvs. în camping sau în călătorii. Dispozitivul nu ocupă prea mult spațiu, astfel încât îl puteți utiliza aproape oriunde aveți nevoie. T20 asigură o iluminare optimă, economisind în același timp spațiu!

Inclus

  • Lumină de călătorie
  • Cablu USB
Model T20
Sursă de lumină 2835led
Putere nominală 2
Timp de funcționare 4-10H
Lumini 180
Rezistență la cădere (metri) 1
Dimensiune (mm) 80x80x74
Greutate (g) 60
Rezistent la apă NU
Distanța maximă a fasciculului 5
Port de încărcare micro USB
Capacitatea bateriei (mAh) 1200
Material pp
Timp de încărcare 3H

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}