Lampă de camping Superfire T15 UV, 350lm, USB

78 lei

152 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Lampă de camping Supfire T15

Mică și la îndemână, lampa de camping Supfire T15 va funcționa bine pentru multe aplicații – atât acasă, cât și în deplasare. Cu 5 moduri de iluminare, o puteți adapta la nevoile dvs. curente. Lumina UV, la rândul său, înseamnă că acest dispozitiv practic poate deveni aliatul dvs. de încredere în lupta împotriva țânțarilor. O durată de funcționare de aproximativ 300 de minute și magneții încorporați în bază sunt avantaje suplimentare ale acestei lămpi unice.


Poate străluci exact așa cum doriți dvs.

Dispozitivul se aprinde în mai multe moduri și oferă până la 5 moduri de funcționare. Este perfect ca lanternă datorită lămpii sale frontale cu o rază de acțiune de până la 320 m. Oferă o iluminare puternică, slabă sau stroboscopică. T15 emite, de asemenea, o lumină laterală uniformă. Aceasta, la rândul ei, poate fi puternică sau slabă. Toate acestea înseamnă că puteți adapta cu ușurință performanțele lanternei la așteptările dumneavoastră.


Baterie puternică – încărcare simplă

Lumina are încorporată o baterie reîncărcabilă 18650, care asigură până la aproximativ 300 de minute de funcționare la fiecare încărcare. Cum se încarcă dispozitivul? Este simplu – trebuie doar să îl conectați la o sursă de alimentare cu un cablu USB obișnuit. Veți fi informat cu privire la starea de încărcare prin culoarea luminii – roșu înseamnă că lumina se încarcă, iar albastru înseamnă că este complet încărcată.


Arma ta secretă împotriva țânțarilor

Dispozitivul este echipat cu o lampă UV pentru a face față în mod eficient țânțarilor. Lumina atrage insectele, care sunt apoi ucise prin contact electric. După cum puteți vedea, Supfire T15 nu este doar o lumină – este, de asemenea, arma dvs. secretă în lupta împotriva insectelor deranjante! Veți aprecia cu siguranță efectul său în timpul serilor lungi de vară, când țânțarii atacă cu o forță redobândită.


Extrem de comod de utilizat

Cântărind doar 281 g, lumina este extrem de compactă și la îndemână. O puteți folosi cu ușurință oriunde aveți nevoie de ea. Acest lucru este facilitat de caracteristicile de design, cum ar fi cârligul special care vă permite să o agățați în locul dorit. Elementele magnetice din baza lămpii vă permit să o așezați stabil pe anumite suprafețe.


O puteți utiliza în multe situații

Datorită numeroaselor avantaje ale dispozitivului, acesta poate fi utilizat în multe situații diferite. De exemplu, îl puteți folosi ca sursă de lumină într-o excursie cu cortul, ca lumină practică de lectură, ca lanternă la îndemână sau ca un repelent eficient împotriva insectelor în timpul serilor de vară petrecute pe balcon, lângă focul de tabără sau pe malul apei. Depinde de dumneavoastră să decideți cum veți folosi T15!

Specificații


Producător Supfire
Model T15
Sursă de lumină LED
Luminozitate până la 500 lm
Putere nominală 5W
Timp de funcționare 4-8 h
Material PC + ABS
Greutate 281 g
Dimensiuni 135x72x72 mm

<!–
​_