Lampă de birou pliabilă reîncărcabilă Baseus Smart Eye (alb)

180,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lampă de birou de la Baseus

Lampa de la Baseus are o funcție de luminozitate reglabilă automat. Designul practic face ca lampa să ilumineze un spațiu mai mare, iar culoarea caldă este plăcută ochiului. Ca urmare, puteți citi cărți sau lucra confortabil la lumina sa.

Distribuție inteligentă a luminii

Lampa are cipuri inteligente care reglează automat cantitatea de lumină necesară. Dacă este prea puțină lumină în cameră, DGZG-02 va crește luminozitatea, pentru a lucra confortabil. În schimb, dacă vă aflați într-o cameră bine luminată, lampa va reduce cantitatea de lumină. În plus, lampa are o funcție de memorare a modului setat anterior.

Practic

Lampa distribuie lumina într-o formă dreptunghiulară, astfel încât va ilumina doar biroul dumneavoastră. Culoarea luminii se aseamănă cu lumina zilei și nu provoacă disconfort ochilor, astfel încât puteți citi confortabil lângă ea cartea dvs. preferată. În plus, DGZG-02 vă poate însoți și în timp ce desenați. Culoarea luminii aruncate, face ca culorile desenelor dvs. să fie mai vii. De asemenea, lampa are o funcție de rotație de 180°, astfel încât puteți ajusta unghiul acesteia în funcție de nevoile dvs.

Compactă

Baza lămpii este mică, astfel încât nu va ocupa mult spațiu pe birou, iar designul său minimalist o face o decorațiune unică a unui interior modern. De asemenea, puteți amplasa lampa în dormitor, în biroul dvs. etc. DGZG-02 are un design pliabil, astfel încât va încăpea cu ușurință într-o valiză pentru a o putea lua în călătoriile dvs. Lampa este wireless, astfel încât o puteți folosi oriunde doriți.

3 temperaturi de culoare

Gama de temperaturi de culoare a lămpii se extinde de la 3000K la 6000K, astfel încât puteți ajusta culoarea în funcție de nevoile dvs. Atunci când faceți activități zilnice, lumina albă a lămpii (6000K) va funcționa bine. Atunci când doriți să citiți o carte, este potrivită culoarea albă-gălbuie a lămpii (4500K). Atunci când lucrați în fața calculatorului, lumina caldă și strălucitoare (3000K) este cea mai favorabilă culoare. Pentru a regla temperatura de culoare a lămpii, este suficient să țineți apăsat punctul de pe panoul tactil al lămpii.

Baterie de 2200 mAh

Durata de funcționare a dispozitivului este de aproximativ 13 ore, dacă folosiți cantitatea mică de lumină pe care o are lampa. Dacă, pe de altă parte, lampa este foarte luminoasă, durata de funcționare este de 3 ore. Veți reînnoi energia dispozitivului cu ajutorul cablului USB-C inclus în kit.

Design minimalist

Lampa are 32 de bile LED care distribuie lumina în mod uniform. La baza lămpii se află un panou tactil, cu ajutorul căruia puteți controla temperatura de culoare a dispozitivului. Baza robustă și antiderapantă garantează stabilitatea, iar stratul de aluminiu conferă lămpii un aspect elegant. În plus, lampa este disponibilă în culorile alb și gri, astfel încât există ceva pentru toată lumea.

Conținutul setului

  • Lampă Baseus DGZG-02
  • Cablu de încărcare USB-C

Specificații

Producător Baseus
Model DGZG-02
Material ABS + PC + aliaj de aluminiu
Culoare alb
Tensiune de intrare DC 5V
Putere nominală 5W (max.)
Sursă de lumină LED
Număr de perle LED 32 de bucăți
Indice de redare a culorilor Ra ≥95
Capacitatea bateriei 2200mAh
Temperatura de culoare 6000K – 4000K – 3000K
Temperatura de funcționare -10°C ~ 40°C
Greutate 555g
Timp de încărcare aprox. 3 ore
Timp de funcționare 13 ore (la un nivel scăzut de iluminare), 3 ore (la niveluri ridicate de lumină)

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>