Lampă cu monitor Baseus i-Wok 2 cu panou tactil (negru)

194,00 lei

31 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lampă de monitor Baseus i-Wok 2

Asigurați o iluminare optimă atunci când lucrați, studiați, navigați pe internet sau vă jucați. Lampa de monitor Baseus i-Wok 2 generează o lumină sigură pentru ochi, care nu creează orbire, strălucire sau clipire. De asemenea, îi puteți regla luminozitatea și temperatura de culoare între 2700-6500K. Dispozitivul se distinge, de asemenea, printr-un indice ridicat de redare a culorilor de Ra>95. În plus, lampa este echipată cu iluminare de fundal suplimentară și un panou tactil practic.

Iluminare optimă

Designul asimetric al lămpii asigură că lumina cade pe zona de lucru și nu pe monitor, evitând astfel oboseala ochilor, strălucirea și orbirea. În plus, CRI Ra>95 înseamnă că obiectele iluminate în acest mod impresionează prin culori frumoase și naturale. Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru lumina albastră dăunătoare. Nu mai puțin de 80 de perle LED de înaltă calitate garantează o iluminare optimă în aproape orice situație.

Adaptați lumina la nevoile dvs.

Aveți grijă de iluminarea potrivită pentru fiecare ocazie. Lampa pentru monitor Baseus vă permite să reglați luminozitatea luminii și temperatura de culoare între 2700 și 6500 K. Mai mult, datorită unui cip inteligent, aceasta salvează ultimele setări utilizate – astfel încât nu trebuie să pierdeți timp ajustându-le de fiecare dată! Iluminarea rece și puternică favorizează concentrarea – va fi ideală atunci când lucrați sau studiați. Lumina caldă, blândă, vă va ajuta să vă relaxați – porniți-l când vă uitați la un film sau la un serial TV.

Control tactil

Gata cu butoanele în locuri greu accesibile! Lampa Baseus i-Wok 2 este echipată cu un panou tactil practic, care o face mult mai ușor de utilizat. Cu ajutorul acestuia, puteți nu numai să aprindeți sau să stingeți lumina, ci și să îi reglați luminozitatea sau temperatura de culoare. Acum aveți tot ce aveți nevoie la îndemână! Aprindeți lampa în mod convenabil și diminuați intensitatea luminii – nu mai trebuie să vă luați mâinile de pe locul de muncă.

Manoperă de înaltă calitate

Lampa pentru monitor Baseus impresionează nu numai prin funcționalitatea sa, ci și prin designul său elegant și modern. La fabricarea ei s-a folosit un aliaj de aluminiu de înaltă calitate, ceea ce îi asigură o durabilitate excepțională și o disipare eficientă a căldurii. Ca urmare, dispozitivul nu se va supraîncălzi nici măcar în timpul utilizării prelungite! Lampa are, de asemenea, iluminare de fundal suplimentară, ceea ce îi conferă un caracter și mai interesant. Acum puteți crea cu ușurință o atmosferă unică în camera dumneavoastră!

Asamblare ușoară

Montarea lămpii nu vă va crea probleme. O puteți atașa cu ușurință la monitorul dvs. cu ajutorul suportului special conceput cu ax și buton. Designul atent analizat al unității îi conferă stabilitatea necesară – nu vă faceți griji că se va desprinde sau se va scutura. De asemenea, este posibil să rotiți lampa de la 0-35°. În acest fel, îi puteți regla și mai bine înălțimea și unghiul de lumină pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și tipului de monitor.

Inclus

  • Lampă pentru monitor
  • Cablu de alimentare

Specificații

Producător Baseus
Denumire i-wok2 Series USB Asimetric Light Source Screen Hanging Light (Tineret)
Model DGIW000101
Culoare Negru
Sursă de lumină LED
Număr de bile de lumină 80
CRI RA>95
Temperatura de culoare 2700-6500K
Luminozitate 160 lm
Curent nominal de intrare 5 V 1 A (max.)
Putere nominală 5 W (max.)
Temperatura de funcționare -10°C – 40°C
Material Aliaj de aluminiu + ABS + PC
Dimensiuni 442 x 45 mm
Greutate Aprox. 280 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>