Înapoi la produse
Rockbros sac de biciclete C16-BK 1L Prețul inițial a fost: 78,00 lei.Prețul curent este: 66,00 lei.

Kit de reparare a tuburilor interioare Rockbros MJBT1001

13,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Rockbros MJBT1001 Kit de reparare a tuburilor de bicicletă Rockbros MJBT1001

Fiți pregătit pentru neprevăzut și fiți sigur că o înțepătură de cauciuc la bicicletă nu vă va strica turul. Kitul de reparații Rockbros MJBT1001 vă permite să reparați rapid o cameră de aer fără lipici – vedeți cât de ușor este! În plus, toate piesele de care aveți nevoie se află într-o cutie compactă, astfel încât să le aveți mereu la îndemână.

Ușor de utilizat

Cu Rockbros, repararea unei camere de aer singur se dovedește a fi extrem de simplă și rapidă. Vă puteți descurca fără probleme! Tot ce trebuie să faci este să localizezi zona înțepată și apoi să o ștergi cu șmirghelul inclus în kit. Următorul pas va fi să lipiți peticul și să îl presați. Așteptați aproximativ un minut și gata – anvelopa dumneavoastră este acum reparată!

Întotdeauna la îndemână

Plecați într-o excursie de o zi cu bicicleta? Sau vă confruntați cu un teren incert? Fiți liniștit că o anvelopă înțepată nu vă va deraia planurile! Kitul MJBT1001 include o cutie mică pentru depozitarea comodă a peticurilor și a șmirghelului. Este suficient de ușoară și compactă pentru a o purta mereu cu dumneavoastră – încape cu ușurință în geanta de cadru, rucsac sau rinichi!

Inclus

  • Plasture pentru tuburi (26 x 26 mm) x6
  • Hârtie de șlefuit
  • Cutie

Specificații

Producător Rockbros
Model MJBT1001
Material Cauciuc moale
Greutate 6 g
Dimensiuni ale unui plasture 26 x 26 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>