Kipozi 5-in-1 ondulator de păr KP-186C

182 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Kipozi 5-in-1 ondulator de păr KP-186C

Visezi la bucle frumoase? Sau poate vă plac valurile romantice? Cu ondulatorul de păr Kipozi KP-186C 5 în 1 Kipozi KP-186C puteți crea cu ușurință coafura perfectă! Se încălzește în aproximativ 30 de secunde și vă permite să vă coafați părul fără a-l deteriora. Setul include până la 5 vârfuri interschimbabile, astfel încât poți crea cu ușurință exact buclele pe care le dorești. Pachetul include, de asemenea, o mănușă de protecție și 2 agrafe de păr.

Creați coafura visurilor dvs.

Ai nevoie de un singur instrument pentru a crea tot felul de bucle. Setul include până la 5 vârfuri interschimbabile, în mărimile 13-25 mm, 19-33 mm, 19 mm, 25 mm și 32 mm. Acest lucru vă permite să evocați atât bucle fine și groase, cât și valuri subtile pe cap. Schimbarea vârfurilor este extrem de ușoară și rapidă. Vezi cât de aproape ești de coafura visurilor tale!

Se încălzește rapid

Fierul de ondulat este echipat cu un element de încălzire PTC de înaltă performanță care se încălzește foarte repede – aproximativ 30 de secunde sunt suficiente. Temperatura aparatului este de 180-210°C. Mai mult, acoperirea ceramică-turmalină nu numai că vă permite să vă ondulați părul rapid și eficient, dar și în siguranță – nu trebuie să vă faceți griji că vă veți deteriora părul! Soluțiile utilizate sunt, de asemenea, excelente pentru durata de viață a ondulatorului.

Confort și siguranță

Datorită designului său ergonomic inteligent, ondulatorul se potrivește perfect în mână și este confortabil de utilizat. Acesta se oprește automat după 60 de minute de utilizare. Cablul său de 2 metri se rotește la 360°, permițându-vă să vă bucurați de libertate de mișcare. Aparatul este, de asemenea, echipat cu un suport special, astfel încât îl puteți așeza stabil pe o masă sau pe un dulap în orice moment. În plus, vârful ondulatorului rămâne rece pentru a vă proteja de arsuri.

Accesorii practice incluse

Pentru a vă facilita și mai mult crearea unor coafuri fantastice, în set sunt incluse mai multe accesorii utile. Agrafele speciale pentru păr vă permit să fixați șuvițele de păr pe care nu le ondulați în prezent. Acest lucru vă permite să vă bucurați de o mai mare precizie atunci când vă faceți buclele sau valurile. De asemenea, în pachet veți găsi și o mănușă de protecție pentru a evita să vă ardeți.

Inclus

  • Fier de ondulat
  • Vârfuri interschimbabile (9-18 mm, 13-25 mm, 19 mm, 25 mm, 32 mm)
  • Mănușă de protecție
  • Agrafe de păr

Specificații

Producător Kipozi
Model KP-186C
Culoare Negru
Temperatura 180-210°C
Acoperire Ceramică-t turmalină
Putere nominală 55-60 W
Tensiune 100-240 V
Frecvență 50-60 Hz
Oprire automată După 60 de minute
Lungime cablu 2 m

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>