Jucărie interactivă pentru câini Cheerble Wickedbone

196,00 lei

433 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Jucărie interactivă pentru câini Cheerble Wickedbone

Jucăria Wickedbone de la Cheerble va funcționa bine atât pentru joaca în interior, cât și în exterior. O puteți controla prin intermediul aplicației și puteți alege între 3 moduri. Fabricată din policarbonat, este rezistentă la deteriorare și sigură pentru animalul dvs. de companie. Puteți înlocui părțile laterale ale jucăriei cu altele noi, dacă este necesar. De asemenea, este ușor de păstrat curată, o puteți spăla sub apă curentă.

Interactivă și inteligentă

Produsul de la Cheerble este dotat cu 3 moduri și 9 mișcări diferite, pe care le setezi prin intermediul aplicației. Wickedbone poate să se rotească, să țopăie, etc. Tot ce trebuie să faci este să împerechezi smartphone-ul cu jucăria. De asemenea, este posibil să combinați mișcările, în funcție de nevoile animalului dvs. de companie. Aplicația funcționează cu Android și iOS.

Durabilă

Jucăria este fabricată din policarbonat incasabil, care este, de asemenea, non-toxic și sigur pentru animalele de companie. De asemenea, este posibilă înlocuirea părților laterale cu o culoare diferită. Puteți să o încărcați cu un cablu USB. Este nevoie doar de aproximativ 60 de minute pentru ca Wickedbone să fie din nou gata de utilizare.

Specificații

Producător Cheerble
Nume Cheerble Wickedbone
Model C1702
Potrivit pentru câini
Material policarbonat
Dimensiuni 151,5 x 64 mm
Greutate 300g
Capacitatea bateriei 500 mAh
Timp de încărcare 60 min
Conectivitate wireless Bluetooth 4.0, 2,4 GHz
Intrare DC 5V 1A max.
Temperatura de funcționare 0ºC ~ 40ºC
Viteză maximă 3,5 m/s
Interval de semnal până la 2 m
Culoare albă

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>