Joyroom suport magnetic pentru cabină auto JR-ZS312 (gri)

34,00 lei

148 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Joyroom JR-ZS312 suport magnetic pentru cabină auto (gri)

Suportul auto compact Joyroom JR-ZS312 vă va menține smartphone-ul stabil în timpul călătoriei. Datorită designului său pliabil, produsul nu ocupă mult spațiu, iar magneții de neodim încorporați garantează siguranța dispozitivului dvs. Datorită designului reglabil, puteți modifica înălțimea și unghiul suportului, precum și baza practică, care permite montarea acestuia pe o suprafață curbată.

Călătorie confortabilă

Echipat cu suportul auto magnetic Joyroom JR-ZS312, puteți utiliza în siguranță dispozitivul de navigație în timpul călătoriilor. Produsul are un design reglabil și vă permite să vă poziționați smartphone-ul atât pe verticală, cât și pe orizontală. De asemenea, puteți regla unghiul de înclinare pentru a vă bucura de un confort maxim în timpul condusului.

O poziție stabilă în orice situație

Suportul este echipat cu o bază flexibilă, care permite montarea acestuia chiar și pe o suprafață curbată. Aceasta asigură o aderență perfectă a produsului la tabloul de bord, iar autocolantul puternic 3M garantează un nivel ridicat de aderență. Designul universal înseamnă că puteți monta suportul nu numai în mașină, ci și la birou sau acasă.

Specificații:

Producător Joyroom
Model JR-ZS312
Tip de fixare Magnetic
Locația de montare Tabloul de bord
Compatibilitate Telefoane inteligente 4″ – 7″
Material Aliaj de zinc
Greutate Aprox. 121 g
Dimensiuni 21 x 62,5 x 37,5 mm
Culoare Gri

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}