Joyroom Qi încărcător inductiv S-IW003S 2.5W pentru Apple Watch 0.3m (alb)

23,00 lei

1138 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Joyroom S-IW003S 2.5W încărcător inductiv Qi pentru Apple Watch

Bucurați-vă de o încărcare rapidă și convenabilă a ceasului dvs. Apple Watch. Încărcătorul inductiv Joyroom S-IW003S oferă o putere de până la 2,5W și se remarcă printr-o putere de tracțiune de 2.800 GS. Acest lucru îi permite să ofere smartwatch-ului stabilitatea necesară. Este compatibil cu Apple Watch-urile de la prima până la a șasea generație și prezintă, de asemenea, o durabilitate impresionantă.

Compatibilitate largă – încărcare rapidă

Cablul este compatibil cu Apple Watches din nu mai puțin de 6 generații – de la 1 la 6. Acest lucru înseamnă că vă permite să încărcați o varietate de dispozitive fără probleme. Mai mult, nu va dura mult timp pentru a restabili energia ceasului dvs. inteligent. De exemplu, este nevoie de aproximativ 2,5 ore pentru a încărca un Apple Watch 6 până la 100% cu ajutorul cablului.

Utilizare sigură

Optați pentru soluții testate și alegeți un cablu care să vă asigure că dispozitivele dvs. nu numai că se încarcă rapid, ci și în siguranță. S-IW003S este echipat, printre altele, cu protecție împotriva supratensiunii, supracurentului și supraîncălzirii. Așadar, nu trebuie să vă temeți că îl deteriorați sau să vă faceți griji cu privire la starea bateriei ceasului dvs. inteligent.

Rezistență magnetică ridicată

Încărcătorul se remarcă, de asemenea, printr-o forță magnetică impresionantă de până la 2.800 GS. Acest lucru îi permite să ofere ceasului Apple Watch stabilitatea necesară – nu vă faceți griji cu privire la deplasarea sau căderea smartwatch-ului. În plus, datorită tehnologiilor utilizate, produsul garantează o încărcare rapidă și eficientă.

Design robust

Optați pentru cea mai înaltă calitate de construcție. Încărcătorul este echipat cu o carcasă din oțel inoxidabil, iar cablul său este fabricat din plastic TPE robust. Acest lucru îl face extrem de durabil și rezistent la deteriorări. Mai mult, cablul din cupru placat cu staniu este foarte rezistent și garantează o încărcare stabilă și eficientă.

Specificații

Producător Joyroom
Model S-IW003S
Culoare Alb
Conector USB-A
Putere 2,5 W
Material Oțel inoxidabil + TPE
Lungimea cablului 0,3 m

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>