Joyroom Powerbank JR-L009 Cutie 10000mAh, 12W (roz)

75,00 lei

87 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Joyroom powerbank JR-L009 Cutie 10000mAh, 12W (roz)

Reînnoiește energia dispozitivelor tale cu stil. Powerbank-ul Joyroom din gama Cutie se remarcă prin capacitatea sa de 10.000mAh și puterea de 12W. Suportă mai multe protocoale de încărcare rapidă, vă permite să încărcați trei dispozitive în același timp și are integrate cabluri USB-C și Lightning. Oferă o serie de caracteristici de siguranță și are un design original care va încânta mulți utilizatori. În plus, datorită designului său inteligent, vă poate servi drept suport pentru telefon. Vine cu un cordon adorabil cu motiv de pisică pentru un plus de confort.

Dimensiuni mici, capacitate mare

În ciuda dimensiunii sale compacte, powerbank-ul Joyroom oferă o capacitate de 10.000 mAh și funcționează cu o putere de până la 12 wați. Acest lucru o face ideală nu doar acasă, ci și în călătorii. Poate reînnoi energia iPhone 14 de aproximativ 2,3 ori, iPhone 13 de aproximativ 2,5 ori și Samsung S22 de aproximativ 2 ori.

Încărcare rapidă și compatibilitate largă

Nu mai trebuie să așteptați mult timp ca dispozitivele dvs. să fie încărcate și gata de utilizare. Powerbank-ul Joyroom are trei porturi și două cabluri încorporate – USB-C și Lightning – astfel încât puteți reînnoi energia a până la 3 dispozitive deodată, fără a fi nevoie să cumpărați cabluri suplimentare. Este compatibilă cu hardware-ul Apple și cu dispozitivele bazate pe Android. Mai mult, suportă protocoalele de încărcare rapidă PD3.0, QC3.0, AFC și SCP.

Powerbank și suport într-unul singur

Produsul Joyroom nu este doar un powerbank funcțional, ci și un suport practic pentru telefon. Pur și simplu glisați piciorul de pe spatele dispozitivului și așezați smartphone-ul pe suport (vertical sau orizontal) pentru a viziona videoclipuri și a naviga pe rețelele sociale. În plus, powerbank-ul este prevăzut cu un șnur pentru a putea fi transportat confortabil. Optați pentru funcționalitate și confort cu Joyroom!

Un design care încântă

Te-ai plictisit de designul obișnuit și cauți ceva mai inovator? Atunci nu căutați mai departe de Joyroom. Powerbank-ul din seria Cutie are un cordon adorabil cu un motiv de pisică și încântă prin culorile sale pastelate. Ca urmare, atrage atenția multor utilizatori. Acum vă puteți încărca dispozitivele cu stil!

O serie de caracteristici de siguranță

Utilizarea powerbank-ului Joyroom este complet sigură. Dispozitivul este dotat cu un cip inteligent care monitorizează constant nivelul de temperatură, protejând astfel bateria echipamentului conectat. Mai mult, acesta oferă protecție împotriva scurtcircuitului, supraîncălzirii, supratensiunii și supradescărcării, printre altele.

Specificații:

Producător Joyroom
Model JR-L009
Seria Cutie
Capacitatea bateriei 10 000 mAh / 3,7 V (37 Wh)
Capacitate nominală 5800 mAh (5 V=3A)
Putere totală de ieșire 5V=3A (max.)
Intrare USB-C 5V=2A, 9V=2A, 12V=1,5A
Intrare cablu USB-C 5V=2,4A, 9V=2A, 12V=1,5A
Ieșire cablu USB-C / ieșire USB-A 4,5V=5A, 5V=4,5A, 5V=3A, 9V=2A, 12V=1,5A
Ieșire cablu Lightning 5V=2,4A, 9V=2,22A
Material ABS + PC rezistent la foc
Dimensiuni 90 x 80 x 26 mm
Greutate 217 g
Culoare Roz

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}