Joyroom JR-ZS240 suport pentru grilă auto cu încărcător inductiv Qi (negru)

65,00 lei

508 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Joyroom JR-ZS240 suport pentru grilă auto cu încărcător inductiv Qi (negru)

Proiectat pentru seria iPhone 12 și 13, suportul oferă încărcare wireless și stabilitate datorită magneților puternici. Acesta nu se lasă intimidat de drumurile accidentate, de colțurile ascuțite sau de denivelările de viteză. Vă permite să reglați poziția smartphone-ului – pentru o navigare comodă. În plus, designul său compact nu ocupă prea mult spațiu.

Dedicată seriei iPhone 12 și 13

Joyroom JR-ZS240 se potrivește tuturor smartphone-urilor marca Apple din seriile 12 și 13 și este, de asemenea, compatibil cu carcasele MagSafe sau alte modele care au magneți încorporați și au o grosime mai mică de 1 mm. Mai mult, suportul utilizează gestionarea inteligentă a temperaturii pentru a permite o încărcare rapidă și sigură. Vă rugăm să rețineți: încărcarea rapidă necesită un adaptor QC de 18 W (nu este inclus).

Stabilitate

Suportul este echipat cu 12 magneți, care sunt responsabili pentru stabilitatea și securitatea smartphone-ului dvs. Acest lucru înseamnă că este capabil să susțină până la 10 smartphone-uri. În plus, nu afectează funcționarea dispozitivului. Cu toate acestea, atunci când călătoriți pe un drum accidentat, se recomandă să scoateți carcasa MagSafe neoriginală.

Design bine gândit

Produsul oferă posibilitatea de reglare la 360°, astfel încât puteți ajusta poziția smartphone-ului în funcție de nevoile dvs. Se potrivește la majoritatea modelelor de aeratoare, iar finisajul din silicon le protejează împotriva deteriorării. În plus, produsul a fost supus la numeroase teste și este certificat FCC, CE și RoHS pentru a vă garanta siguranța în utilizare.

Inclus

  • suport magnetic
  • clemă pentru grila de ventilație
  • Cablu de la USB-C la USB-A
  • tampon magnetic
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător Joyroom
Model JR-ZS240
Culoare negru
Tensiune de intrare 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A
Putere de ieșire 5W/7.5W/10W/15W (max)
Port de ieșire USB-C
Locația de montare Grilă de ventilație
Material ABS + PC
Se potrivește smartphone-urilor cu diagonala ecranului 4.7-6.7″
Dimensiuni 60 x 82 mm
Greutate 86 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}