Joyroom JR-OK3 suport pentru tabloul de bord, reglabil (negru)

24 lei

142 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Joyroom JR-OK3 suport pentru tabloul de bord, reglabil (negru)

Căutați un suport care să vă țină telefonul ferm în poziție? JR-OK3 va face orice călătorie mai ușoară! Produsul dispune de o compatibilitate largă cu numeroase modele de telefoane, inclusiv iPhone 5S, iPhone 7, iPhone X sau OPPO 6.17, totul datorită multiplelor sale opțiuni de ajustare. Instalarea și demontarea sunt extrem de ușoare și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eventualele deteriorări ale tabloului de bord al mașinii dumneavoastră!

Stabilitate

Suportul este fabricat din materiale rezistente, așa că nu vă faceți griji cu privire la posibilele deformări. Plasarea telefonului în locul potrivit este suficientă pentru ca funcția de blocare automată să funcționeze, astfel încât telefonul dvs. cu siguranță nu va cădea. Un avantaj suplimentar al JR-OK3 este dimensiunea sa mică – nimic nu vă va bloca vizibilitatea pe șosele!

Posibilități nelimitate

Depinde de dumneavoastră să decideți poziționarea telefonului, iar cu multiplele opțiuni de rotație ale suportului Joyroom, nimic nu vă limitează! Vă puteți poziționa telefonul pe orizontală sau pe verticală (este posibilă o rotație de 360°). Rotirea în sus/jos este posibilă cu până la 210°. În plus, lungimea mânerului este reglabilă (de la 21 la 25 cm).

Inclus în pachet:

  • Suport pentru tabloul de bord

Specificații:

Producător Joyroom
Model JR-OK3
Material ABS + silicon
Greutate 176.5 g
Dimensiuni 117 x 155 x 109 mm
Culoare Negru

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}