Joyroom JR-FT5 Fit-Life smartwatch (negru)

235 lei

76 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Joyroom JR-FT5 Fit-Life smartwatch (negru)

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT5 Fit-Life JR-FT5 Fit-Life dispune de un ecran TFT de 1,83″ pentru acces convenabil la notificări. Permițându-vă să efectuați și să primiți apeluri primite, vă monitorizează, de asemenea, tensiunea arterială și saturația în orice moment. Vă va informa instantaneu cu privire la noile notificări și oferă peste 80 de moduri de sport, astfel încât fiecare să poată alege sportul potrivit pentru el însuși. Află cu ce te mai poate surprinde.

Afișaj TFT clar

Ceasul inteligent JR-FT5 dispune de un ecran TFT de 1,83″ cu o rezoluție de 240 x 286, ceea ce se traduce printr-un acces clar la notificări. Mai mult, oferă o varietate de modele de cadrane din care poți alege, astfel încât să personalizezi aspectul ceasului după bunul tău plac. Această sarcină este facilitată de cadranul de pe lateral.

Preia și efectuează apeluri

Nu mai trebuie să vă întindeți mâna după smartphone pentru a răspunde la un apel primit. Acum puteți face acest lucru de pe smartwatch. De asemenea, smartwatch-ul oferă acces la lista de contacte, permițându-vă să efectuați apeluri.

De dragul sănătății dvs.

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT5 este echipat cu un senzor special pentru a vă monitoriza non-stop ritmul cardiac, saturația sângelui și tensiunea arterială. În plus, acesta înregistrează datele despre somnul dumneavoastră, astfel încât să puteți elimina obiceiurile proaste și să aveți în sfârșit un somn bun.

Peste 80 de moduri de sport

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT5 este echipat cu peste 80 de moduri de sport, inclusiv alergare, golf, tenis, ciclism, baschet, baseball și multe altele. Ca urmare, există ceva pentru toată lumea. În plus, senzorul precis înregistrează datele, astfel încât să vă puteți urmări progresul. Acest lucru vă va permite să vă planificați și mai bine antrenamentele și să obțineți mai repede rezultatele visate. În plus, ceasul inteligent este rezistent la apă IP68, astfel încât îl puteți utiliza fără să vă faceți griji cu privire la stropiri.

Inclus

  • smartwatch
  • cablu de încărcare magnetic

Specificații:

Producător Joyroom
Model JR-FT5
Culoare negru
Versiunea Bluetooth BLE5.3+BT3.0
Cip Bluetooth JL7012/F6
Memorie 64 MB
Rezistența la apă IP68
Gama Bluetooth 10 m
Afișaj TFT
Diagonala ecranului 1.83″
Rezoluție 240 x 286
Capacitatea bateriei 300 mAh
Timp de încărcare aprox. 2,5 h
Timp de funcționare în modul standby aprox. 15 zile
Timp de funcționare 7-10 zile
Tensiune de încărcare 5V⎓500mA
Dimensiuni 36,5 x 44,7 x 11,5 mm
Material silicon, aliaj de zinc, PC+ABS
Dimensiuni curea 219 x 20 mm
Se potrivește la încheietura mâinii 50-220 mm
Greutate aproximativ 50 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}