Joyroom JR-FT3 Fit-Life smartwatch (gri)

150 lei

102 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Joyroom JR-FT3 Fit-Life smartwatch (gri)

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT3 Fit-Life este dotat cu un ecran TFT și oferă o calitate ridicată a imaginii. Funcționează până la 10 zile cu o singură încărcare și are nevoie de aproximativ 2 h pentru a se încărca. Este ușor și confortabil, astfel încât îl puteți purta pentru perioade lungi de timp. Vă va ajuta să aveți grijă de condiția fizică cu 20 de moduri de sport și vă monitorizează ritmul cardiac 24 de ore din 24. Oferă o serie de funcții utile, cum ar fi realizarea de fotografii de la distanță, găsirea smartphone-ului sau răspunsul la apelurile primite.

Afișaj TFT

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT3 este echipat cu un ecran TFT de 1,83″ pentru a oferi imagini de calitate HD. De pe acesta, puteți citi cu ușurință notificările, ajusta setările și utiliza funcțiile ceasului. Dispozitivul oferă, de asemenea, o varietate de modele de cadrane din care puteți alege și oferă posibilitatea de a atașa o fotografie la alegere, permițându-vă să personalizați și mai mult aspectul ceasului inteligent.

Durată de viață lungă

Vă faceți griji că smartwatch-ul dvs. va rămâne brusc fără energie? Nu vă faceți griji! Dispozitivul este echipat cu o baterie de 150 mAh care asigură până la 7 zile de funcționare în cazul utilizării zilnice și până la 10 zile cu economisirea energiei activată. Pe de altă parte, rămâne în modul standby timp de aproximativ 20 de zile. Este inclus un cablu magnetic cu care încărcați JR-FT3. După aproximativ 2 h, acesta va fi pregătit pentru utilizare ulterioară.

Ușor și confortabil

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT3 are un design ergonomic, astfel încât îl puteți purta pentru perioade lungi de timp fără să vă faceți griji că vă veți simți obosit sau inconfortabil. Cântărește mai puțin de 35 g și are o grosime de 8,8 mm. În plus, este rezistent la apă IP68, astfel încât îl puteți lua cu succes la antrenament fără să vă faceți griji cu privire la deteriorări.

De dragul sănătății dvs.

Smrtwatch Joyroom JR-FT3 vă va permite să vă monitorizați cei mai importanți parametri și să reacționați rapid la simptomele îngrijorătoare. Acesta vă monitorizează ritmul cardiac 24 de ore din 24, vă măsoară tensiunea arterială și saturația sângelui. În plus, înregistrează date despre somnul dumneavoastră, ajutându-vă să eliminați obiceiurile proaste.

20 de moduri de sport

Aveți grijă de condiția dvs. fizică cu Joyroom JR-FT3. Ceasul inteligent este echipat cu un senzor de mișcare și oferă 20 de moduri sportive, printre care badminton, alergare, fotbal, înot, baschet sau ciclism. Alege sportul potrivit pentru tine!

Acces convenabil la funcții și setări

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT3 vă permite să răspundeți în mod convenabil la apelurile primite, să faceți fotografii de la distanță – doar prin scuturarea ușoară a încheieturii mâinii. Vă permite să citiți notificările, să setați un ceas deșteptător sau să vă gestionați playerul de muzică. Oferă, de asemenea, o funcție de “găsire a smartphone-ului” dacă ați uitat unde l-ați pus.

Inclus

  • ceas inteligent
  • Cablu magnetic de încărcare

Specificații:

Producător Joyroom
Model JR-FT3
Culoare gri
Versiunea Bluetooth 5.1
Memorie 43 MB
Rezistența la apă IP68
Gama Bluetooth 10 m
Compatibilitate Android 8.0 sau o versiune ulterioară, iOS 12.0 sau o versiune ulterioară
Diagonala ecranului 1.83″
Rezoluția ecranului 240 x 284
Capacitatea bateriei 150 mAh
Timp de încărcare 2 h
Timp de așteptare 20 de zile
Timp de funcționare 5 zile
Timp de funcționare în modul de economisire a energiei 10 zile
Tensiune de încărcare 5 V, 500 mA
Dimensiuni cadran: 37 x 44,7 x 10,6 mm, curea: 195 x 20 mm
Se potrivește la încheietura mâinii 105-175 mm
Material ABS + PC
Greutate 35 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}