Joyroom încărcător wireless inductiv JR-A23, 15W (negru)

79,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Joyroom încărcător wireless inductiv JR-A23, 15W (negru)

Încărcați în mod convenabil dispozitivele cu încărcătorul cu inducție wireless Joyroom! JR-A23 se distinge prin puterea sa maximă de 15 wați și compatibilitatea largă. Datorită protecției sale pe mai multe niveluri, utilizarea acestuia este complet sigură. Acesta vă permite să încărcați telefoanele într-o carcasă, atâta timp cât grosimea acestora nu depășește 8 mm.

Încărcare rapidă inteligentă

Uitați de timpii lungi de așteptare pentru încărcarea telefonului dumneavoastră! Produsul vă permite să vă încărcați dispozitivele în mod stabil și rapid. Încărcătorul acceptă încărcarea rapidă de 15W / 10W / 7,5W / 5W. În doar aproximativ 10 minute îți vei încărca iPhone 12 până la 12%!

Așezați și încărcați

Nu este nevoie să scoateți carcasa de pe telefon pentru a-l încărca. Încărcătorul are o sensibilitate incredibilă și permite încărcarea într-o carcasă cu o grosime maximă de 8 mm. Mai mult, smartphone-ul se va încărca indiferent de poziția sa.

Compatibilitate largă

Indiferent dacă dețineți un telefon Android sau iOS, vă puteți încărca cu ușurință smartphone-ul cu încărcătorul wireless Joyroom. Acesta este compatibil cu iPhone 13/12/11/11, Samsung Galaxy S10+/S20 Plus, Huawei P40 Pro sau Xiaomi 10, printre altele.

Protecție a dispozitivului pe mai multe niveluri

Sistemul inteligent de răcire încorporat permite o disipare mai eficientă a căldurii. În plus, suprafața încărcătorului nu se supraîncălzește în timpul funcționării. O serie de protecții protejează eficient dispozitivul împotriva supraîncărcării, supratensiunii sau scurtcircuitului, printre altele. Mai mult, încărcătorul recunoaște în mod inteligent dispozitivele pe care trebuie să le alimenteze – acesta se va opri automat dacă detectează obiecte străine.

Inclus

  • Încărcător inductiv JR-A23
  • Cablu USB-C de 1 m
  • Manual de utilizare

Specificații:

Model JR-A23
Culoare Negru
Material Aliaj de zinc + capac de sticlă
Intrare 5V / 2.4A, 9V / 2A, 12V / 1.5A
Ieșire 5W / 7.5W / 10W / 15W
Dimensiuni 99,2 x 99,2 x 7,4 mm
Greutate 156 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}