Jachetă de ciclism Rockbros 15420381003 (negru și roșu)

204,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Jachetă de ciclism Rockbros 15420381003 (negru și roșu)

Jacheta Rockbros își va dovedi valoarea în timpul sporturilor în aer liber. Aceasta protejează eficient împotriva vântului și a ploii, iar elementele reflectorizante asigură siguranța după lăsarea întunericului. În plus, are o mulțime de buzunare și o căptușeală din fleece pentru a proteja împotriva temperaturilor scăzute.

Pentru cei activi

Ciclism, alergare, alpinism, mersul pe munte, mersul nordic – jacheta Rockbors își va dovedi valoarea în aceste situații și în altele similare. Este dotată cu deschideri pentru ventilație și mâneci extinse cu găuri pentru degetul mare. În plus, extensia din spatele jachetei protejează spatele de frig atunci când mergeți pe bicicletă.

Rezistentă la apă și vânt

Jacheta Rockbros a fost finisată cu un material care respinge apa și protejează împotriva vântului. Prin urmare, o puteți folosi în ploaie sau în zilele reci. Căptușeala din fleece oferă în plus confort, iar gulerul înalt vă protejează gâtul de frig.

Specificații:

Producător Rockbros
Model 15420381003
Culoare negru și roșu
Material poliester
Temperatura -5°C

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}