Irigator Nicefeel FC5120 (verde)

142,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Irigator Nicefeel FC5120 (verde)

Doriți să aveți și mai multă grijă de dinții dumneavoastră? Cu irigatorul Nicefeel FC5120, poți scăpa eficient de resturi chiar și din zonele greu accesibile ale gurii. Dispozitivul vă permite să alegeți dintre 4 moduri de funcționare și oferă un nivel de presiune de 20-115 psi. De asemenea, se mândrește cu rezistența la apă IPX7 și cu un design etanș, dar ușor. Rezervorul de apă al irigatorului are o capacitate de 200 ml. În plus, produsul a primit certificările FDA, FCC și CE.

4 moduri selectabile – spuneți adio impurităților

Irigatorul vă permite să curățați în profunzime chiar și acele zone ale gurii la care o periuță de dinți normală nu poate ajunge. Acesta oferă 4 moduri de alegere, astfel încât să puteți adapta funcționarea sa la nevoile dumneavoastră. Modul Soft este potrivit pentru începători și pentru cei cu dinți sensibili. Normal va fi potrivit pentru utilizarea zilnică, iar Pulse va oferi un masaj blând al gingiilor. Există, de asemenea, un mod DIY care vă va permite să reglați manual presiunea apei.

Rezervor de apă special conceput

Dispozitivul este echipat cu un rezervor de apă de 200 ml. Acesta este suficient pentru a vă curăța temeinic dinții fără a fi nevoie să îl umpleți din nou! Irigatorul este, de asemenea, foarte rezistent la scurgeri – nu vă faceți griji cu privire la scurgeri. Mai mult, reumplerea rezervorului este extrem de ușoară – trebuie doar să turnați apa prin deschiderea corespunzătoare, care a fost fixată cu un dop special.

Duză de rezervă inclusă

În pachet veți găsi 2 duze de irigare standard – puteți păstra una pentru dvs. ca rezervă sau o puteți dărui unei persoane dragi pentru a o putea folosi și ea. Produsul se remarcă și prin designul său atent gândit – a fost conceput astfel încât să puteți depozita comod vârful în interior. Așa că nu trebuie să vă faceți griji că îl pierdeți!

Funcționare fără fir

Irigatorul funcționează fără fir, astfel încât vă puteți elibera de cabluri inutile. Bateria reîncărcabilă de 1100 mAh asigură o durată lungă de funcționare, iar cablul USB-C inclus vă permite să încărcați dispozitivul în doar aproximativ 2,5 ore. Produsul se remarcă, de asemenea, prin designul său ușor și compact. Astfel, îl puteți lua cu ușurință cu dvs. în vacanță sau într-o călătorie de afaceri!

Inclus

  • Irrigator
  • Duză standard x2
  • Cablu USB-C

Specificații:

Producător Nicefeel
Model FC5120
Culoare Verde
Capacitatea rezervorului de apă 200 ml
Tensiune de intrare 100-240 V AC 50/60 Hz
Baterie reîncărcabilă Litiu
Capacitatea bateriei reîncărcabile 1100 mAh
Putere 5-8 W
Viteza motorului 1200-1500 rpm
Timp de încărcare Aprox. 2,5 h
Moduri de funcționare Soft, Normal, Impuls, DIY
Presiunea apei 20-115 psi
Nivelul volumului Până la 72 dB
Rezistența la apă IPX7

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}