Irigator Liberex OLED FC2660S (negru)

193,00 lei

67 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Irigator de curățare dentară Liberex

Irigatorul marca Liberex permite o curățare orală completă. Cu 4 moduri de funcționare și un mod DIY, acesta va satisface perfect chiar și cele mai diverse nevoi. Prin urmare, este perfect pentru întreaga familie. Rezervorul său de apă are o capacitate de până la 300 ml, iar cele 5 vârfuri incluse în set se vor dovedi utile pentru diverse aplicații. Puteți încărca bateria dispozitivului prin USB, iar nivelul acesteia este afișat pe ecranul OLED încorporat. Un avantaj suplimentar al produsului este rezistența sa la apă IPX7.

Moduri care se potrivesc tuturor

Alegeți dintre modurile disponibile pentru a adapta performanța irigatorului la nevoile dvs. Modul soft va fi ideal pentru începători. Este, de asemenea, potrivit pentru dinții sensibili. Modul mediu este ideal pentru utilizarea zilnică. Modul puternic asigură o curățare temeinică a spațiilor dintre dinți. Există, de asemenea, un mod puls pentru masarea delicată a gingiilor.

Modul DIY – alegeți presiunea optimă a apei pentru dvs.

De asemenea, puteți selecta modul DIY pentru a adapta și mai mult dispozitivul la cerințele dvs. Atunci când îl activați, obțineți posibilitatea de a regla singur presiunea apei între 8 psi și 110 psi. Afișajul OLED vă facilitează efectuarea ajustărilor, oferind informații despre modul selectat.

Duze interschimbabile pentru diferite sarcini

În pachet veți găsi 5 duze care se rotesc la 360°. Cele 2 duze standard sunt perfecte pentru curățarea orală zilnică. Duza parodontală va fi folosită cu succes de cei care se luptă cu bolile gingivale. Dacă purtați aparat dentar, alegeți duza ortodontică. Duza pentru placa dentară este potrivită pentru implanturi dentare, coroane și punți.

Rezervor de apă încăpător și practic

Nu vă faceți griji cu privire la reumplerea prea des a irigatorului dvs. Rezervorul de 300 ml evită această problemă. Acesta este ușor de detașat și de curățat. De asemenea, este dublu rezistent la apă și incredibil de rezistent la scurgeri – nu trebuie să vă faceți griji că veți inunda accidental dispozitivul. Puteți completa apa din rezervor în 2 moduri – printr-o deschidere specială cu încuietoare sau deșurubând duza.

Multe zile de funcționare cu o singură încărcare

Bateria de lungă durată asigură până la 14-21 de zile de funcționare. Îl încărcați prin cablu USB, folosind un adaptor, un powerbank, un încărcător auto sau chiar laptopul. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că dispozitivul se descarcă prea repede dacă uitați să îl opriți – irigatorul se oprește automat după 2 minute.

Un partener de călătorie de încredere

Dispozitivul este perfect pentru călătorii – cântărește doar 290 g și este extrem de ușor de manevrat. Încape cu ușurință în geantă sau în rucsac. Husa furnizată îl face ușor de transportat. Irigatorul marca Liberex este, de asemenea, compatibil cu diferite tensiuni de încărcare, astfel încât îl puteți conecta aproape oriunde în lume. Dispozitivul se potrivește perfect în mână și este incredibil de confortabil de utilizat. Datorită rezistenței sale la apă IPX7, îl puteți folosi în baie fără nicio grijă.

Inclus

  • Irigator x1
  • Cablu de încărcare (fără adaptor) x1
  • Duze interschimbabile x5 (standard x2, parodontală x1, ortodontică x1, curățarea plăcii x1)
  • Husă de transport x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații

Producător Liberex
Nume FC2660S DIY & OLED Cordless Water Flosser fără fir de ață dentară
Dimensiuni 7,29×6,54×30,2 cm
Greutate 0,29 kg
Culoare Negru
Putere 5 W
Viteza motorului 4000-7000 rpm
Tensiune 100-240 V
Timp de funcționare 14-21 zile
Încărcare Cablu USB
Oprire automată După 2 minute
Capacitatea rezervorului de apă 300 ml
Rezistent la apă IPX7