Irigator Bitvae C2 cu set de duze (roz)

170,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Irigator Bitvae C2 cu set de duze (roz)

Doriți să aveți și mai multă grijă de dinții dumneavoastră? Cu irigatorul Bitvae C2, acest lucru va fi posibil! Acesta îndepărtează până la 99,9% din placa bacteriană și resturile alimentare, astfel încât vă puteți bucura de un zâmbet frumos și îngrijit chiar și atunci când purtați aparat dentar. Mai mult, datorită designului său rezistent la apă și modurilor schimbabile, veți putea să vă personalizați irigatorul în funcție de nevoile dumneavoastră. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reîncărcarea frecventă și dificilă, deoarece oferă o durată lungă de funcționare de până la 40 de zile.

BITVAE/C2-Pink/1

Un zâmbet frumos și sănătos

Un zâmbet frumos și sănătos este cartea de vizită a tuturor, iar menținerea acestuia este acum mai ușoară ca niciodată datorită irigatorului Bitvae. Acest echipament inovator oferă nu numai vârfuri standard, ci și un vârf special pentru limbă, pentru o igienizare completă a întregii cavități bucale. Datorită acțiunii precise a jetului de apă sub presiune, irigatorul Bitvae îndepărtează până la 99,9% din placa bacteriană și resturile alimentare, ajungând în mod eficient chiar și în cele mai inaccesibile zone, cum ar fi spațiile dintre aparatele dentare. Acest lucru face ca irigatorul Bitvae să fie nu numai un instrument pentru curățenia dentară zilnică, ci și cheia sănătății gingivale și a respirației proaspete.

BITVAE/C2-Pink/2

Mai multe moduri de funcționare

Irigatorul Bitvae poate funcționa în diferite moduri: moale, normal, puternic. Modul soft (care generează o presiune a apei de 50-70 psi) este ideal pentru persoanele care sunt la început de drum cu un irigator sau care au gingii sensibile. Modul normal (care generează o presiune a apei de 70-90 psi) este perfect pentru îngrijirea zilnică, oferind o îndepărtare eficientă a plăcii bacteriene și a resturilor alimentare. Modul puternic (care se distinge printr-o presiune a apei de 90-120 psi), pe de altă parte, este pentru cei care apreciază o curățare intensivă a cavității bucale. O astfel de diversitate de moduri permite adaptarea acțiunii dispozitivului la nevoile și preferințele individuale, sporind astfel confortul și eficiența igienei zilnice.

BITVAE/C2-Pink/3

Durată lungă de funcționare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea frecventă a irigatorului dvs. După o încărcare completă, dispozitivul este capabil să funcționeze până la 40 de zile, ceea ce este deosebit de convenabil pentru cei care călătoresc frecvent. Veți găsi un cablu inclus, ceea ce face ca încărcarea să fie simplă și convenabilă. În plus, recipientul de apă de 300 ml oferă suficient lichid pentru a vă curăța bine gura fără a fi nevoie să îl umpleți din nou în timpul unei singure utilizări. Acest lucru face ca irigatorul Bitvae să fie un dispozitiv extrem de practic, adaptat nevoilor celor mai pretențioși utilizatori.

BITVAE/C2-Pink/4

Rezistent la apă

Bitvae este certificat IPX7, ceea ce înseamnă că este complet rezistent la apă. Acest lucru înseamnă că îl puteți folosi la duș sau îl puteți spăla sub jet de apă fără griji, ceea ce face ca irigatorul dvs. să fie ușor de păstrat curat. Această rezistență la apă asigură, de asemenea, o mai mare siguranță în timpul utilizării, eliminând riscul de deteriorare din cauza stropilor accidentale.

BITVAE/C2-Pink/5

Confort de utilizare

Irigatorul Bitvae a fost creat cu gândul la confort, astfel că designul său este foarte ergonomic. Mai mult, duzele sale interschimbabile care se rotesc la 360° îl fac și mai plăcut de utilizat. În plus, Bitvae este perfect pentru călătorii, deoarece se potrivește cu ușurință în rucsac sau în geanta de cosmetice mai mare.

BITVAE/C2-Pink/6

Ușor de curățat

Datorită designului inteligent al dispozitivului, recipientul de apă poate fi golit cu ușurință și curățat temeinic, asigurând cel mai înalt nivel de igienă. Nu există mecanisme complicate sau zone greu accesibile – totul este conceput pentru ca utilizarea și curățarea să fie cât mai simple și mai puțin costisitoare. Atunci când alegeți un irigator Bitvae, nu alegeți doar eficiența, ci și confortul zilnic.

BITVAE/C2-Pink/7

Inclus

  • Irigator
  • Set de duze interschimbabile (5x duza standard, 1x duza cu limbă)
  • Cablu de încărcare USB-C sau DC
Producător BITVAE
Model C2
Culoare Roz
Timp de funcționare Până la 40 de zile
Timp de încărcare aprox. 4 h
Rezervor de apă 300 ml
Moduri de funcționare Blând, Normal, Puternic
Presiunea apei Mod scăzut: 50-70 psi; mod mediu: 70-90 psi; mod ridicat: 90-120 psi
Rezistența la apă IPX7