INVZI MagHub 8in1 stație de andocare / hub USB-C pentru iMac cu compartiment SSD (gri)

724 lei

21 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

INVZI MagHub 8in1 Docking Station / Hub USB-C pentru iMac cu compartiment SSD (gri)

Îți lipsesc intrările pe iMac-ul tău? INVZI MagHub 8in1 vine în ajutor! Acest dispozitiv este echipat cu până la 8 porturi de intrare, care sunt perfecte pentru orice situație. În plus, are și o carcasă SSD suplimentară, care poate extinde memoria iMac-ului dvs. până la 4T! Cu designul său modern și bine gândit, se va potrivi, de asemenea, perfect cu hardware-ul și interiorul dvs.

INVZI/MH02/7

Multe posibilități

Hub-ul INVZI USB-C este o stație de andocare versatilă, care oferă până la 8 posibilități diferite de conectare a dispozitivelor. Cu două porturi USB-C 3.2 Gen3 și trei porturi USB, puteți conecta cu ușurință mai multe dispozitive în același timp. În plus, hub-ul este echipat cu un slot SSD glisant și un slot pentru carduri SD/Micro SD pentru un transfer rapid de date. În plus, cu Gigabit Ethernet, vă puteți conecta cu ușurință laptopul la rețea. Este perfect pentru cei care au nevoie de mai multe modalități de a conecta diferite dispozitive la iMac-ul lor.

INVZI/MH02/5

Carcasă SSD glisantă

Una dintre caracteristicile remarcabile ale hub-ului INVZI este carcasa SSD glisantă. Aceasta acceptă unități NVMe și SATA M.2, permițându-vă să extindeți cu ușurință spațiul de stocare al laptopului dvs. Mai mult, vă permite să adăugați spațiu de stocare suplimentar la iMac-ul dvs. de până la 4 TB, astfel încât să puteți crește cu ușurință capacitatea computerului dvs. de birou. Este perfect pentru persoanele care au nevoie de mult spațiu pentru fișierele și documentele lor, dar care apreciază comoditatea și ușurința conectării dispozitivelor.

INVZI/MH02/6

Design modern și inteligent

Designul modern și grijuliu este unul dintre principalele avantaje ale hub-ului INVZI USB-C. Aliajul de aluminiu premium garantează nu numai durabilitatea, ci și un aspect elegant și modern, care se potrivește perfect cu iMac. Hub-ul INVZI USB-C este, de asemenea, un dispozitiv plug-and-play, astfel încât va fi ușor de configurat și de utilizat. Acest Hub este un accesoriu funcțional și estetic plăcut pentru computerul dumneavoastră.

INVZI/MH02/4

Producător INVZI
Model MH02
Compatibilitate iMac
Material Aliaj de aluminiu
Porturi x 2 USB-C 3.2 Gen3, x 3 USB, SSD glisant, SD/Micro SD, Gigabit Ethernet
Unități acceptate NVMe, SATA M.2
Stocare Până la 4 TB