INVZI GanHub 2x USB-C + încărcător USB, 65W, EU/UK/AU/US (negru)

281 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

INVZI GanHub 2x USB-C + încărcător USB, 65W, EU/UK/AU/US (negru)

Încărcați-vă dispozitivele rapid și convenabil! Cu încărcătorul de rețea, dispozitivele dvs. vor recăpăta o baterie plină în cel mai scurt timp, deoarece se remarcă prin puterea sa de 65W. În plus, îl puteți utiliza cu tot felul de dispozitive. De asemenea, sunt incluse și adaptoare de călătorie pentru a face și mai convenabilă utilizarea încărcătorului.

INVZI/P265B/1

Încărcare rapidă

Încărcătorul de rețea INVZI este echipat cu 2 porturi USB-C care vă permit să încărcați la o putere maximă de 65 de wați și un port USB care încarcă la o putere maximă de 36 de wați! Acest lucru face posibilă încărcarea simultană a mai multor dispozitive, economisind timp în acest proces. Cu INVZI, echipamentul dvs. va fi gata de utilizare din nou în cel mai scurt timp!

INVZI/P265B/5

Compatibilitate ridicată

Încărcătorul de rețea oferă o mare compatibilitate. Acesta poate încărca o gamă largă de dispozitive, inclusiv notebook-uri, telefoane, tablete, căști și multe altele. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji dacă dispozitivul dvs. este compatibil cu încărcătorul. Este ideal pentru persoanele care dețin o mare varietate de dispozitive electronice și doresc să le încarce rapid și convenabil.

INVZI/P265B/6

Confortabil pentru utilizare

Încărcătorul de rețea INVZI este extrem de compact, oferind în același timp o putere maximă de încărcare, ceea ce îl face ideal pentru a-l lua cu dvs. în deplasare sau pentru utilizarea zilnică la birou sau acasă. Datorită designului său special, încărcătorul poate fi mai mic și mai puternic decât un încărcător tradițional, ceea ce înseamnă că ocupă mai puțin spațiu și este mai ușor de transportat.

INVZI/P265B/4

Securitate

Dispozitivul INVZI oferă o serie de caracteristici pentru a proteja dispozitivele de deteriorare și utilizatorii de situații periculoase. Una dintre principalele caracteristici este protecția împotriva supracurentului, supratensiunii, supraîncălzirii și scurtcircuitului. Acest lucru garantează că, chiar dacă apar astfel de probleme, încărcătorul este capabil să reacționeze rapid și eficient pentru a preveni deteriorarea dispozitivului sau pericolul pentru utilizator.

INVZI/P265B/3

Accesorii suplimentare

Sunt incluse adaptoare suplimentare EU/UK/AU/US pentru a încărca dispozitive în diferite regiuni geografice, ceea ce este deosebit de util pentru cei care călătoresc. Cu aceste accesorii, încărcătorul devine și mai versatil și funcțional, permițându-i să încarce diferite dispozitive și să funcționeze în condiții diferite.

INVZI/P265B/7

Producător INVZI
Model P265B
Culoare Negru
Putere 65 W
Adaptoare de călătorie UE/UK/AU/US
Conector x 2 USB-C, x 1 USB
Ieșire USB-C1 max. 65 W, PD: 20 V/3,25 A, 15 V/3 A, 12 V/3 A, 9 V/3 A, 5 V/3 A; PPS: 3,3 V-16 V/4 A
Ieșire USB-C2 max. 65 W, PD: 20 V/3,25 A, 15 V/3 A, 12 V/3 A, 9 V/3 A, 5 V/3 A; PPS: 3,3 V-16 V/4 A
Ieșire USB max. 36 W, 20 V/1,8 A, 12 V/1,5 A, 9 V/2 A, 5 V/3 A;