Invertor auto Baseus 500W, 220V, CN/EU (negru)

Prețul inițial a fost: 500,00 lei.Prețul curent este: 431,00 lei.

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Invertor auto Baseus

Invertorul auto Baseus vă va fi de folos atunci când călătoriți, la o petrecere în aer liber sau acasă, atunci când există o pană de curent. Îl puteți conecta la priza brichetei din mașină sau la baterie – terminale speciale (crocodili) vă permit acest lucru. Oferă o tensiune sinusoidală pură și are o putere maximă de 500 de wați. În plus, datorită afișajului încorporat, puteți verifica în mod convenabil curentul și tensiunea de intrare, precum și tensiunea de ieșire.

Compatibilitate largă

Tensiunea sinusoidală pură face ca invertorul să utilizeze mai puțină energie și este compatibil cu cele mai populare aparate. Acesta vă permite să alimentați echipamente de până la 500 de wați – aceasta include laptopuri, smartphone-uri, lumini, difuzoare, ventilatoare și mini-frigidere, printre altele. Produsul este echipat cu 4 porturi – USB (max. 30 W), USB-C (max. 30 W) și 2 AC (max. 500 W). Astfel, puteți conecta până la 4 dispozitive la el în același timp!

De dragul siguranței

Dispozitivul asigură o utilizare sigură. Acesta a primit certificarea CE și RoHS și este echipat cu un sistem de protecție avansat. Printre altele, este protejat eficient împotriva supratensiunii, suprasarcinii și scurtcircuitului. În plus, tehnologia Super Si asigură o ieșire stabilă de până la 500 de wați, protejând bateria mașinii și dispozitivele conectate la invertor împotriva deteriorării. De asemenea, produsul dispune de ventilatoare încorporate care sunt responsabile de răcirea sa eficientă – astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea acestuia.

2 opțiuni de conectare

Puteți conecta invertorul la sursa de alimentare în 2 moduri. Dispozitivul este echipat cu cabluri cu cleme de crocodil, cu ajutorul cărora îl puteți conecta cu ușurință direct la bateria de 12 volți. Kitul include, de asemenea, un cablu suplimentar care permite conectarea invertorului la priza brichetă a vehiculului. Această metodă de conectare va fi potrivită pentru dispozitive de până la 150 W.

Numeroase aplicații

În ce situații vă va fi util invertorul auto Baseus? Îl puteți utiliza cu succes într-o excursie cu cortul, de exemplu pentru a alimenta un mini-frigider, lumini sau un aragaz electric. De asemenea, vă permite să vă încărcați laptopul în timpul călătoriei – astfel încât să puteți lucra sau viziona filme fără probleme. De asemenea, vă va fi de folos în timpul întreruperilor de curent, furnizând energie pentru echipamentele de care aveți nevoie.

Specificații

Producător Baseus
Nume Invertor de putere Supersi
Model CGNB000101
Material PC + ABS
Culoare Negru
Intrare conector de conectare pentru brichetă DC 12 V 20 A max.
Ieșire AC 200-240 V 50 Hz 150 W max. (tensiune sinusoidală pură)
Intrare de alimentare (terminale de curent continuu de tip crocodil) 12 V 60 A max.
Ieșire CA 200-240 V 50 Hz 500 W max (tensiune sinusoidală pură)
Ieșire USB-C 5 V / 3 A, 9 V / 2,77 A, 12 V / 2,5 A max.
Ieșire USB-A 5 V / 3 A, 9 V / 2 A, 10 V / 2 A, 12 V / 2,5 A max.
Greutate aprox. 600 g
Dimensiuni 90 x 201 x 46,5 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>