Invertor auto Baseus 300W, 220V, CN/EU (negru)

319,00 lei

65 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Invertor auto Baseus

Invertorul auto Baseus vă va fi de folos atunci când călătoriți, la o petrecere în aer liber sau acasă, atunci când există o pană de curent. Îl puteți conecta la priza brichetei din mașină sau la baterie – terminale speciale permit acest lucru. Acesta oferă o tensiune sinusoidală pură și are o putere maximă de 300 de wați. În plus, puteți verifica în mod convenabil curentul și tensiunea datorită afișajului încorporat.

Compatibilitate largă

Tensiunea sinusoidală pură și tehnologia IGBT fac ca invertorul să consume mai puțină energie și este compatibil cu cele mai populare aparate. Acesta vă permite să alimentați echipamente de până la 300 de wați – aceasta include laptopuri, smartphone-uri, boxe, ventilatoare și mini-frigidere, printre altele. Produsul este echipat cu 4 porturi – USB (max. 30 W), USB-C (max. 30 W) și 2 AC (max. 300 W). Astfel, puteți conecta până la 4 dispozitive la el în același timp!

De dragul siguranței

Aparatul asigură siguranța utilizării sale. Printre altele, este protejat împotriva supratensiunii, a suprasarcinii și a scurtcircuitului. În plus, tehnologia Power Split adaptează tensiunea și curentul la dispozitivul care se încarcă, protejându-l de deteriorare. Produsul are, de asemenea, ventilatoare încorporate, care sunt responsabile de răcirea sa eficientă – nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea acestuia. În plus, a fost fabricat din materiale ABS+PC rezistente la foc.

2 opțiuni de conectare

Puteți conecta invertorul la sursa de alimentare în 2 moduri. Dispozitivul este echipat cu cabluri cu cleme, cu ajutorul cărora îl puteți conecta cu ușurință direct la bateria de 12 V. De asemenea, este inclus și un cablu suplimentar, care permite conectarea invertorului la priza brichetă a vehiculului. Această metodă de conectare va fi potrivită pentru aparate de până la 150 W.

Numeroase aplicații

În ce situații vă va fi util invertorul auto Baseus? Îl puteți utiliza cu succes într-o excursie cu cortul, de exemplu pentru a alimenta un mini-frigider, lumini sau un aragaz electric. De asemenea, vă permite să vă încărcați laptopul în timpul călătoriei – astfel încât să puteți lucra sau viziona filme fără probleme. De asemenea, vă va fi de folos în timpul întreruperilor de curent pentru a alimenta cu energie electrică echipamentele de care aveți nevoie.

Inclus

  • invertor auto
  • cablu pentru priza de brichetă auto

Specificații:

Producător Baseus
Model CGNB0101
Material PC + ABS
Culoare Negru
Intrarea conectorului de conectare a brichetei pentru bricheta de țigară 12 V 20 A max.
Ieșire AC 200-240 V 50 Hz 150 W max. (tensiune sinusoidală pură)
Intrare de alimentare (terminale) 12 V 60 A max.
Ieșire CA 200-240 V 50 Hz 300 W max (tensiune sinusoidală pură)
Ieșire USB-C 5 V / 3 A, 9 V / 2,77 A, 12 V / 2,5 A max.
Ieșire USB-A 5 V / 3 A, 9 V / 2 A, 10 V / 2 A, 12 V / 2,5 A max.
Greutate 520 g aprox.
Dimensiuni 90 x 201 x 46,5 mm
Lungimea cablului brichetei 60 cm
Lungimea cablului cu cleme 40 cm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>