Răzuitor de gheață Baseus Quick Clean (negru) Prețul inițial a fost: 48,00 lei.Prețul curent este: 38,00 lei.
Înapoi la produse

Invertor auto Baseus 150W, 220V, CN/EU (negru)

205,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Invertor auto Baseus CRNBQ-A01

Produsul de la Baseus vă va permite să reînnoiți rapid energia mai multor dispozitive simultan, cu o putere maximă de 150W. În plus, invertorul se remarcă prin funcționarea stabilă și sigură. Datorită porturilor AC, USB și USB-C, veți încărca cu succes dispozitive precum un laptop, un telefon, o tabletă, un powerbank sau un ventilator portabil.

Încărcare sigură

Invertorul dispune de cipuri inteligente care protejează dispozitivele dvs. și bateria acestora și asigură funcționarea stabilă a CRNBQ-A01. În plus, produsul va adapta curentul la dispozitivul care se încarcă. În plus, invertorul a trecut o serie de teste și este certificat CE și RoHS, deci este complet sigur.

Compatibilitate largă datorită celor 4 porturi de ieșire

Invertorul Baseus vă va permite să reînnoiți energia mai multor dispozitive datorită celor 4 porturi de ieșire. Cu ajutorul portului dual AC veți încărca, de exemplu, un laptop sau o lampă de birou. În timp ce porturile USB și USB-C vă permit să vă încărcați telefonul, tableta, powerbank-ul sau ventilatoarele de mână.

Utilizare sigură

CRNBQ-A01 datorează mult designului său inteligent. Ventilatoarele disipă bine căldura pentru a proteja invertorul de supraîncălzire, iar un indicator vă va anunța când unitatea funcționează. Construcția din materiale ABS + PC se traduce prin durabilitatea și rezistența la deteriorare a unității. În plus, există un ecran digital în partea superioară a unității, care afișează informații despre valorile curentului și tensiunii. Ca urmare, preluați controlul deplin al situației.

Specificații

Producător Baseus
Model CRNBQ-A01
Material PC + ABS
Interfață Port de ieșire A +C/ 2AC/ port de intrare pentru bricheta de țigară
Port de intrare DC 12V/20A Max.
Porturi de ieșire

USB: 4,5V/5A, 5V/4,5A, 5V/3A, 9V/3A, 12V/2,5A

USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2,5A

Tensiunea totală de ieșire 5V/5A
Putere nominală 150W
Tensiune de ieșire AC 220V-240V, 50Hz
Dimensiuni 170 x 68 x 37mm
Lungime cablu brichetă 40cm
Greutate 270g
Culoare negru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>