Întrerupător inteligent Wi-Fi cu funcție de măsurare a curentului Sonoff POWR3

149,00 lei

71 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Întrerupător inteligent WiFi de mare putere Sonoff POWR3

Bucurați-vă de un control la distanță convenabil al dispozitivelor dvs. inteligente și obțineți acces la informații detaliate despre consumul de energie al casei dvs. Întrerupătorul Sonoff POWR3 îmbunătățit se remarcă prin puterea de până la 5500 de wați și suportă o sarcină de până la 25 A. Acesta permite măsurarea precisă a puterii, curentului și tensiunii dispozitivelor conectate și vă permite să urmăriți datele colectate prin intermediul unei aplicații. Este compatibil cu asistenții vocali, cum ar fi Google Assistant. De asemenea, este protejat împotriva supraîncărcării.

Putere de ieșire și mai mare – mai multe posibilități de aplicare

Comutatorul dispune de o putere de ieșire ridicată de până la 5.500 de wați, ceea ce îi permite să susțină o mare varietate de dispozitive. De asemenea, își va dovedi valoarea și ca un contor de energie pentru întreaga cameră. Conectați-i pur și simplu toate aparatele din cameră – consumul de energie al fiecăruia va fi contorizat independent. Mai mult, POWR3 stochează datele colectate timp de 100 de zile – dacă doriți, puteți, de asemenea, să le exportați într-un fișier CSV și să le salvați pe telefon.

Porniți și opriți dispozitivele cu un singur clic de oriunde

Plecați într-o călătorie lungă și vă faceți griji cu privire la securitatea dispozitivelor dvs. Nu sunteți sigur că ați uitat să opriți vreunul dintre ele? Nicio problemă! Întrerupătorul POWR3 vă permite să deconectați oriunde și oricând – doar câteva clicuri pe aplicație! În acest fel, veți avea grijă de siguranța aparatelor dvs. și veți evita facturile de electricitate excesiv de mari. Produsul suportă pornirea/oprirea de la distanță a aparatelor și sincronizează stările acestora.

Utilizați funcția de contorizare a energiei oricând doriți

Tu decizi în ce moment POWR3 trebuie să înceapă sau să oprească măsurarea consumului de energie. Un minut, 10 minute sau poate 2 ore? Dacă doriți să verificați cât de multă energie electrică consumă aparatele dvs. într-o anumită perioadă de timp, nu trebuie decât să lansați aplicația și să utilizați funcția corespunzătoare! Sonoff pune controlul total în mâinile dumneavoastră.

Acces convenabil la informații

Obțineți acces convenabil la datele colectate de întrerupător. Pur și simplu asociați toate POWR3-urile dvs. cu aplicația eWeLink pentru a le controla de pe smartphone-ul dvs. De asemenea, puteți instala add-on-ul corespunzător pe laptop. În acest fel, puteți, de exemplu, să verificați ce aparate sunt pornite sau să citiți datele de consum stocate pentru casa dvs.

Este posibilă comanda vocală

Releul este compatibil cu platforme și asistenți inteligenți precum Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa și Yandex Alice. Astfel, puteți controla în mod convenabil dispozitivele conectate cu ajutorul unor comenzi vocale simple. Nici măcar nu trebuie să vă ridicați din scaunul confortabil sau să puneți mâna pe telefon! Produsul este, de asemenea, compatibil cu software-ul Alexa Energy Dashboard, care facilitează economisirea energiei de către utilizatori.

Protecție eficientă împotriva suprasarcinii

Atunci când folosiți întrerupătorul inteligent Sonoff POWR3, nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește siguranța. Protecția avansată împotriva suprasarcinii permite monitorizarea neîntreruptă a tensiunii, curentului și puterii de încărcare a dispozitivului. Dacă se detectează orice anomalie, alimentarea cu energie electrică este întreruptă automat și imediat. Acest lucru evită deteriorarea comutatorului și sporește siguranța utilizării.

Contacte de releu normal închise

Spre deosebire de alte dispozitive de acest tip, POWR3 este echipat cu contacte normal închise (NC). Acest lucru asigură că, chiar dacă există o întrerupere a alimentării sau dacă releul este defect, circuitul nu va fi afectat. De asemenea, puteți seta singur starea de alimentare cu ajutorul aplicației.

Producător Sonoff
Model POWR3
Tip de produs Întrerupător inteligent Wi-Fi
Tensiune 100-240 V AC
Intrare 100-240 V ~50-60 Hz 25 A Max.
Ieșire 100-240 V ~50-60 Hz 25 A max.
MCU ESP8266
Canal de comutare Unic
Sarcina maximă 25 A/5500 W
Conexiune fără fir Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
RF 433 Mhz Nu
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings, Yandex Alice
Mod DIY Nu
Compatibilitate CE, FCC, RoHS
Material carcasă PC V0
Sisteme acceptate Android și iOS
Temperatura de funcționare -10°C – 40°C
Dimensiuni 162 x 122 x 45,5 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>