Întrerupător inteligent Sonoff SPM-Main

155,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Întrerupător inteligent Sonoff SPM-Main

Comutatorul inteligent Sonoff SPM-Main, care permite măsurarea consumului de energie și suportă conectivitatea atât prin Ethernet, cât și prin Wi-Fi. Acesta poate gestiona până la 128 de canale – combinați-l cu până la 32 de switch-uri SPM-4Relay (4 canale fiecare), care pot fi achiziționate separat. În plus, protecția la suprasarcină previne deteriorarea dispozitivelor dvs. Produsul este, de asemenea, foarte ușor de instalat.

Aplicații multiple

Comutatorul SPM-Main este potrivit pentru multe aplicații diferite. De exemplu, îl puteți utiliza pentru a verifica cât de multă energie electrică folosesc chiriașii dvs. în fiecare lună sau pentru a afla consumul de energie al unui centru comercial sau al unui birou. De asemenea, produsul va fi util într-o cameră de servere sau într-o mină de criptomonede – funcția de protecție la suprasarcină vă va permite să evitați deteriorarea anumitor echipamente.

Transmitere fiabilă a semnalului

Profitați de conectivitatea dispozitivelor dvs. SPM-Main comunică cu cloud-ul prin intermediul conectivității Ethernet sau Wi-Fi. De asemenea, se conectează la switch-urile SPM-4Relay prin RS-485, astfel încât poate asigura o transmisie stabilă pe distanțe lungi. Problemele de conectare sunt de domeniul trecutului!

Contor de consum de energie

Doriți să verificați modificările consumului de energie în fiecare cameră din birou? Sau vreți să știți câtă energie electrică consumă chiriașii dumneavoastră? Cu Sonoff, acest lucru este posibil! Comutatoarele SPM-Main și SPM-4Relay vă permit să măsurați cu precizie consumul de energie. Veți găsi toate informațiile în aplicația eWeLink. Astfel, puteți verifica consumul de energie electrică fără a ieși din casă – trebuie doar să puneți mâna pe telefon!

Protecție la suprasarcină

Creșteți securitatea în camera serverului dvs. și nu vă faceți griji că vă veți deteriora dispozitivele. Comutatorul oferă o funcție de protecție la suprasarcină. Atunci când o activați, echipamentul se va opri automat atunci când curentul, tensiunea sau puterea atinge valoarea indicată în aplicație. De asemenea, este disponibilă o funcție de întârziere a sarcinii.

Suportă până la 128 de canale

Un modul SPM-Main vă permite să controlați până la 32 de întrerupătoare SPM-4Relay. În plus, fiecare SPM-4Relay oferă până la patru canale independente cu o sarcină maximă de 20 A fiecare. Acest lucru înseamnă că SPM-Main poate gestiona până la 128 de canale! Acest lucru îl face ideal pentru utilizarea într-un bloc de locuințe, de exemplu, pentru a verifica consumul de energie al locatarilor din apartamentele închiriate.

Facilități suplimentare

Acum puteți salva un istoric al măsurătorilor de consum de energie din ultimele 180 de zile. Comutatorul este echipat cu un slot pentru card SD (8-32 GB, SDHC). Acest lucru vă permite să exportați datele în mod convenabil și vă oferă garanția că nu veți pierde nicio informație importantă. De asemenea, montarea comutatoarelor SPM-Main și SPM-4Relay nu vă va crea nicio problemă. Le puteți monta cu ușurință pe șina de ghidare. Vă rugăm să rețineți: cardul SD nu este inclus.

Specificații

Producător Sonoff
Model SPM-Main
Culoare Alb
Intrare 100-240 V ~50/60 Hz 50 mA max.
Wi-Fi 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Material PC V0
Dimensiuni 142,5 x 90 x 66,5 mm
Carduri SD compatibile 8-32 GB, SDHC

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>