Întrerupător inteligent Sonoff S-MATE

30,00 lei

951 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Întrerupător inteligent Sonoff S-MATE

Bucurați-vă de o operare și mai comodă a dispozitivelor dvs. inteligente. Instalați întrerupătorul Sonoff S-MATE în cutie cu un întrerupător de perete obișnuit și apoi asociați-l cu întrerupătorul MINI R3 (vândut separat). Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a controla de la distanță dispozitivul conectat, chiar dacă există probleme cu Wi-Fi. Produsul este compatibil cu întrerupătoarele cu 1/2/3 taste și are nevoie doar de o baterie CR2032 pentru a-l alimenta.

Control convenabil al dispozitivului

Împerecheați comutatorul MINI R3 cu S-MATE pentru a-l controla local folosind semnalul eWeLink-Remote. Produsul vă permite să controlați echipamentul împerecheat în 2 moduri. Funcționează cu întrerupătoare cu 1/2/3 taste, astfel încât puteți utiliza un buton pentru a porni/opri dispozitivul, iar celelalte pentru a activa scene în aplicația eWeLink. Raza de acțiune a S-MATE este de până la 50 m.

Ușor de instalat și de configurat

Montarea dispozitivului nu vă va crea probleme. Tot ce trebuie să faceți este să îl plasați în cutia de întrerupătoare de perete. Mai mult, produsul este alimentat de o baterie CR2032, astfel încât nu necesită utilizarea unui cablu neutru (N). Acest lucru îl face ideal și pentru instalațiile de tip “vechi”. Vă rugăm să rețineți: pentru ca întrerupătorul S-MATE să funcționeze corect, este necesar un întrerupător suplimentar, cum ar fi MINI R3, care nu este inclus în set – acesta trebuie achiziționat separat.

Specificații:

Producător Sonoff
Model S-MATE
Sursă de alimentare 1x baterie CR2032 (3 V)
Material (carcasă) PC V0
Intrare 100-240 V ~50/60 Hz 16 A max. Ieșire 100-240 V ~50/60 Hz 16 A max.
Temperatura de funcționare -10°C – 40°C Dimensiuni 54 x 45 x 24 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}