Întrerupător inteligent Sonoff MINI R3 Wi-Fi

52,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Întrerupător inteligent Sonoff MINI R3 Wi-Fi

Operarea și mai comodă și fără probleme a dispozitivelor dvs. inteligente? Este posibil cu ajutorul comutatorului Sonoff MINI R3! Produsul vă permite să vă controlați echipamentele conectate utilizând aplicația eWeLink sau asistenții vocali precum Google Assistant, Amazon Alexa și Alice. Acesta a primit certificările TÜV, FCC și CE și are o sarcină maximă de 16 A și 3500 W. În plus, atunci când asociați MINI R3 cu comutatorul S-MATE disponibil separat, obțineți și mai multe opțiuni de control de la distanță pentru dispozitivele dvs.

Împerecheați-l cu comutatorul S-MATE

Uitați de cele mai frecvente probleme de gestionare a casei inteligente. Atunci când asociați MINI R3 cu comutatorul S-MATE, îl puteți controla local, pe o rază de până la 50 m, chiar și atunci când nu se poate stabili o conexiune la internet – semnalul eWeLink-Remote vă permite acest lucru. S-MATE este alimentat de o baterie CR2032, astfel încât nu necesită utilizarea unui cablu neutru (N). Prin urmare, îl puteți utiliza fără probleme și într-o instalație de tip “vechi”.

MINI R3 + S-MATE – ce mai merită să știți?

Instalarea ambelor întrerupătoare este extrem de simplă. S-MATE trebuie montat în cutia de întrerupătoare de perete – este compatibil cu întrerupătoarele cu 1/2/3 taste de diferite tipuri. Acest lucru vă permite, de exemplu, să porniți/opriți dispozitive cu un singur buton și să activați scene în aplicația eWeLink cu celelalte. În plus, este posibil să împerechezi un S-MATE cu mai multe MINI R3 sau invers. În acest fel, vă puteți adapta în mod optim casa inteligentă la nevoile dumneavoastră.

Utilizare sigură

Pariați pe cea mai înaltă calitate. Comutatorul MINI R3 a primit certificarea TÜV și îndeplinește, de asemenea, standardele CE și FCC. Acest lucru înseamnă că dispozitivul este pe deplin conform cu reglementările legale internaționale. Este sigur de utilizat și vă va servi bine pentru o perioadă lungă de timp. În plus, datorită designului său inteligent și utilizării materialelor de înaltă calitate, comutatorul este extrem de durabil și rezistent.

O mulțime de opțiuni de telecomandă

Cu ajutorul aplicației eWeLink, puteți porni și opri de la distanță dispozitivele cuplate cu întrerupătoarele – nu doar acasă, ci și la serviciu sau în vacanță. De asemenea, puteți seta programe de funcționare și scene inteligente. Astfel, puteți, de exemplu, să faceți ca ventilatorul să pornească automat atunci când un senzor suplimentar (vândut separat) detectează că temperatura camerei a depășit o anumită valoare. De asemenea, puteți grupa dispozitive pentru a controla mai multe dintre ele simultan.

Control vocal

Dispozitivele conectate la întrerupătoare pot fi controlate și prin voce. MINI R3 funcționează cu asistenți inteligenți, cum ar fi Google Assistant, Amazon Alexa și Alice. Cu doar câteva cuvinte, puteți stinge luminile fără să vă mișcați din confortul canapelei sau al fotoliului dumneavoastră! Mai mult, deși întrerupătorul nu este compatibil cu Apple HomeKit, în aplicația eWeLink este disponibilă o comandă rapidă Siri. Aceasta vă permite să folosiți și asistența acestui asistent!

Specificații

Producător Sonoff
Model MINIR3
Intrare 100-240 V ~50/60 Hz 16 A max.
Ieșire 100-240 V ~50/60 Hz 16 A max.
Sarcina maximă 3500 W
Domeniul de acțiune al eWeLink-Remote Până la 50 m în aer liber
Sisteme de operare acceptate Android, iOS
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Material (carcasă) PC V0
Dimensiuni 54 x 45 x 24 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>