Întrerupător de perete Sonoff NSPanel Pro (negru)

513,00 lei

102 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Întrerupător de perete NSPanel Pro – negru

Întrerupătorul de perete Sonoff vă permite să vă gestionați în mod convenabil casa inteligentă. Acesta vă permite să controlați luminile, senzorii, temperatura, camera etc. De asemenea, vă va notifica dacă cineva intră în casă. Produsul funcționează cu Home Assistant și suportă conectivitatea Wi-Fi și Bluetooth. Este perfect pentru utilizarea zilnică ca temporizator sau ceas de alarmă și vă va notifica, de asemenea, atunci când cineva sună la ușă.

Termostat încorporat

Întrerupătorul de perete Sonoff vă permite, de asemenea, să controlați în mod inteligent temperatura camerei. Tot ce trebuie să faci este să îl asociezi cu radiatoarele sau aerul condiționat și să setezi temperatura în mod corespunzător. Există, de asemenea, 2 moduri de funcționare din care puteți alege. Auto va face ca unitatea să pornească/oprească automat atunci când temperatura atinge o valoare pe care o specificați. Manual, pe de altă parte, vă permite să reglați manual temperatura în funcție de nevoile dvs. – oricând doriți.

Ușor de utilizat

Doriți să ascultați muzică, să vizionați un episod dintr-un serial TV sau un tutorial pe un subiect la alegere? Întrerupătorul de perete Sonoff face acest lucru posibil. Tot ce trebuie să faceți este să salvați adresa site-ului web în NSPanel Pro și să îl lansați cu un singur clic. În plus, puteți personaliza aspectul dispozitivului dvs. prin selectarea uneia dintre imaginile de fundal disponibile. Mai mult, imaginea de fundal se va schimba în funcție de vreme. De asemenea, puteți adăuga propria fotografie.

Comoditate și securitate

Comutatorul este echipat cu un afișaj și funcționează cu camerele Sonoff (CAM Slim, GK-200MP-B), RTSP și ESP32. Astfel, le veți împerechea cu dispozitivul dvs. și veți obține o vedere a garajului, sufrageriei sau intrării în casă. Mai mult, suportă audio bidirecțional, astfel încât să puteți comunica în mod convenabil cu un curier, de exemplu. În plus, are un microfon și un difuzor încorporat – atunci când este conectat la un smartphone sau la un comutator, vă permite să comunicați cu alte persoane.

Facturi de electricitate mai mici

Un alt avantaj al întrerupătorului de perete Sonoff este că puteți controla cantitatea de energie pe care o utilizați. Acest lucru vă va permite să reduceți costul facturii de electricitate. Dispozitivul funcționează cu relee și întrerupătoare inteligente Sonoff, inclusiv POW Origin/Elite, DualR3, DualR3, S40/31.

Design bine gândit

Dispozitivul a fost proiectat pentru a fi simplu de utilizat. Întrerupătorul dispune de un ecran tactil TFT LCD de 3,95″ care oferă acces clar la informații și setări. Mai mult, luminozitatea ecranului este reglată automat, datorită senzorului ICC, pentru o utilizare mai comodă.

Mai multe posibilități

Protocolul standard Zigbee 3.0 face ca conexiunea să fie mai stabilă și raza de acțiune mai mare. Dispozitivele slave adăugate pot fi controlate vocal datorită cooperării cu Alexa, Google Home etc. În plus, suportă sincronizarea bidirecțională între NSPanel Pro și ecosistemul Home Assistant. Puteți, de asemenea, să împerecheați dispozitive Zigbee de la NSPanel Pro la HA și să sincronizați luminile și întrerupătoarele HA cu NSPanel Pro.

Specificații:

Producător Sonoff
Denumire NS Panel 86PB
Culoare negru
Tensiune 100-240V AC 50/60Hz
Consum maxim de energie 5W max, 150mA
Diagonala ecranului 3.95″
Rezoluție 480 x 480
Ieșire audio 7Ω, 1W
CPU CPU ARM Cortex-A35 cu patru nuclee
GPU Mali-G31GPU
Dimensiuni 86 x 86 x 39,5 mm
Greutate 180 g
Material PC V0, CRS, sticlă securizată
Sisteme de operare Android, iOS
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Bluetooth BT2.1+EDR,BT 3.0,BT4.2
Zigbee IEEE 802.15.4 (Zigbee 3.0)
Temperatura de funcționare 0°C ~ 40°C
Umiditate de funcționare 5%-90% RH

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>