Întrerupător de lumină cu atingere WiFi Sonoff T0 EU TX (1 canal)

72,00 lei

676 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Comutator inteligent

Sonoff TX este un întrerupător de lumină tactil și inteligent. Acesta poate fi operat cu ajutorul unei aplicații prin WiFi sau în mod clasic, prin atingere. Puteți aprinde lumina în camera dorită de acasă, indiferent unde vă aflați. Fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi ABS rezistent la căldură și sticlă călită, asigură siguranța și se integrează perfect în orice încăpere. Retroiluminarea blândă a întrerupătorului, îi îmbunătățește subtil designul și îl face vizibil pe timp de noapte.

Control pentru toți membrii gospodăriei

Cu ajutorul aplicației, puteți împărți cu ușurință controlul iluminatului cu alți utilizatori.

Funcționare

Utilizatorii pot opera de la distanță dispozitivele conectate prin intermediul aplicației gratuite eWeLink, disponibilă pe platformele iOS și Android. Prin conectarea la rețea, starea dispozitivului este sincronizată instantaneu, astfel încât aplicația afișează întotdeauna date actualizate. Acest lucru ne permite să menținem un control deplin asupra consumului excesiv de energie electrică din locuința noastră.

Control inteligent

Vă puteți seta propriile programe pentru a porni/opri automat aparatele la o anumită oră sau după o anumită perioadă de timp.

Control mobil

Datorită posibilității de a controla iluminatul prin intermediul unei aplicații, puteți aprinde sau stinge cu ușurință luminile din locuința dvs. în timp ce sunteți plecat. Aplicația este foarte ușor de utilizat, permițându-vă să selectați un anumit întrerupător. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la luminile lăsate aprinse.

Model T0EU1C-TX
Tensiune 90~250 V AC
Curent maxim 2 A
Putere maximă de încărcare 400 W
Culoare Alb
WiFi 802.11 b/g/n
Criptare WiFi WPA-PSK/WPA2-PSK
Material Sticlă călită / ABS
Număr de canale 1
Dimensiuni ale orificiului de montare 86 mm x 86 mm x 35 mm