Înregistrator video Hikvision K5 2160P/30FPS + 1080P

590,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de înregistrare video Hikvision K5 2160P/30FPS + 1080P

În timpul călătoriilor lungi și scurte cu mașina, partenerul dumneavoastră indispensabil va fi înregistratorul video Hikvision K2. Senzorul G încorporat vă va menține în siguranță, deoarece activează înregistrarea de urgență în caz de coliziune. De asemenea, vă va oferi protecție în timpul parcării

Protecție în timpul condusului

Tu și mașina ta veți fi mereu în siguranță datorită înregistratorului video Hikvision. Înregistrarea oricărui incident din trafic este garantată de capacitatea de a suporta carduri SD cu o capacitate maximă de 128 GB și de redarea în buclă a înregistrărilor. Atunci când autovehiculul dvs. este implicat într-o coliziune sau vibrații puternice, senzorul G încorporat va permite înregistrarea video de urgență. În plus, camera vă va oferi imagini de bună calitate, deoarece camera frontală are o rezoluție de 1440P, iar cea din spate de 1080P.

Ușor de utilizat

Ecranul de 3 inci cu o rezoluție de 854 × 480 cu care este dotat aparatul de înregistrare video este reglabil în sus, în jos, la stânga și la dreapta, la un unghi de 15 grade. Acest lucru vă permite să poziționați cu ușurință echipamentul în mod corespunzător. Aplicația mobilă HikDashcam vă va permite să vizualizați înregistrările video în timp real, să setați parametrii relevanți și să redați imaginile sau filmările înregistrate.

Caracteristici suplimentare

Aparatul de înregistrare video Hikvision garantează o utilizare simplă și o instalare ușoară. Atunci când este pornit, acesta va începe să înregistreze imediat ce porniți motorul. Comunicarea cu dispozitivul este facilitată de modulul Wi-Fi încorporat. În plus, îl puteți opera cu ajutorul a 9 comenzi vocale (disponibile în limba engleză). Această caracteristică face ca utilizarea camerei să fie și mai convenabilă.

Protecție în timpul parcării

Doriți să vă asigurați că mașina dvs. este în siguranță atunci când o lăsați în parcare? În timpul parcării, sprijinul tău va fi aparatul video Hikvision K5, care are o funcție de monitorizare a parcării. Acesta va continua să înregistreze echipamentul chiar dacă motorul este oprit. Această opțiune este susținută pentru 12,24 și 48 de ore. Acest mod este disponibil numai atunci când este conectat cu un cablu de alimentare (nu este inclus).

Producător Hikvision
Model K5
Rezoluția camerei frontale 1440P
Rezoluția camerei din spate 1080P
Format foto JPEG
Memorie Card SD de până la 128 GB de memorie.
Audio Microfon și difuzor
Temperatura de funcționare De la -20°C la +70°C
Dimensiune 89 × 55 × 42 mm
Greutate 110 g
Aplicație dedicată HikDashcam

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}