InFace fier de ondulat/întindere cu aer rece (negru)

175,00 lei

41 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

InFace fier de ondulat/întindere cu aer rece (negru)

Folosiți ZH-07F atât pentru a ondula, cât și pentru a îndrepta părul. Fierul de ondulat/îndreptat inFace este dotat cu plăci 3D mobile care se încălzesc în scurt timp (15s) și, datorită designului său inteligent, nu vă va deteriora părul. În plus, oferă un control al temperaturii în 5 trepte, astfel încât să puteți adapta performanța acestuia la nevoile dvs.

Control al temperaturii în 5 trepte

Personalizați performanța ondulatorului dvs. Aparatul oferă 5 niveluri de temperatură pentru a se potrivi diferitelor tipuri de păr. Cea mai joasă temperatură (120°C) este potrivită pentru părul fin și 150°C pentru părul deteriorat. Pentru părul normal, 170°C este ideal. Pentru părul greu de coafat, alegeți o temperatură de 190°C. Dacă părul dumneavoastră este gros, setați cea mai înaltă temperatură la 210°C. Mai mult, aparatul își va aminti ultima temperatură pe care ați folosit-o.

O coafură frumoasă pentru mai mult timp

Fierul de ondulat inFace este echipat cu plăci ceramice 3D, care nu au senzația de tragere și îți lasă părul strălucitor și neted. În plus, unghiul larg (15°) îți permite să coafezi mai mult păr deodată, economisind timp. Bucurați-vă de o coafură grozavă timp de până la 48 de ore.

Design inteligent

Modelul inFace ZH-07F este echipat cu un motor puternic care funcționează la 14.000 rpm. Mai mult, oferă o rafală de aer care protejează simultan părul de uscare și dispersează căldura în jurul părului pentru a accelera coafarea și pentru a vă fixa stilul. Mai mult, tehnologia PTC asigură că aparatul se încălzește în doar 15 s și nu deteriorează părul.

Ușor de utilizat

Aparatul inFace ZH-07F este conceput pentru a fi confortabil de utilizat. Vârful capului din plastic PPS este rezistent la căldură, astfel încât puteți folosi dispozitivul cu două mâini fără teama de arsuri. Cablul pivotant sporește libertatea de mișcare, în timp ce mânerul antiderapant și designul ergonomic asigură confortul. În plus, produsul se va opri automat după 60 de minute, din motive de siguranță.

Specificații:

Producător inFace
Model ZH-07F
Culoare negru
Tensiune nominală 110-240V
Putere nominală 52 W
Temperatura 120/150/170/190/200°C
Dimensiuni 311 x 53 x 71 mm
Greutate 315 g
Lungime cablu 2 m

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}