Inel magnetic Baseus Halo pentru telefon, MagSafe, argintiu (2 buc.)

25 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Suport pentru telefon Baseus Halo (argintiu)

Suportul magnetic Baseus Halo vă va facilita utilizarea telefonului mobil. Grosimea sa este de numai 0,4 mm, astfel încât se potrivește perfect la smartphone-ul dvs. În plus, designul minimalist al produsului vă va permite să reîmprospătați ușor aspectul echipamentului dumneavoastră! Setul include 2 piese.

Ușor de utilizat

Încărcați-vă confortabil dispozitivele cu încărcătoare wireless fără a fi nevoie să scoateți suportul Baseus. Inelul magnetic vă permite să lucrați cu o varietate de accesorii echipate cu funcția MagSafe. Instalarea produsului nu vă va crea nicio problemă – lipiți-l pur și simplu de husă sau de carcasa telefonului!

Operarea confortabilă cu o singură mână a smartphone-ului dvs.

Suportul vă va spori confortul atunci când folosiți telefonul și vă va facilita ținerea acestuia în mână. Mai mult, atunci când este plasat pe deget, va oferi protecție suplimentară împotriva scăpării accidentale a telefonului sau a furtului acestuia în locuri aglomerate. De acum înainte, veți putea să vă folosiți smartphone-ul cu o singură mână, fără probleme!

O potrivire perfectă

Datorită dimensiunilor sale reduse – doar 0,4 mm grosime – suportul se potrivește perfect în carcasa telefonului atunci când este pliat! Mai mult, devine practic imperceptibil atunci când este atașat la smartphone-ul dumneavoastră. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mărirea dimensiunii și greutății telefonului dumneavoastră – puteți chiar să îl depozitați cu ușurință în buzunar atunci când inelul este pliat.

Specificații:

Model Inel metalic magnetic din seria Halo
Culoare Argintiu
Material Oțel inoxidabil, adeziv 3M
Grosime 0,4 mm
Diametru 55 mm
Greutate 3.8 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>