Încărcător wireless Remax Jellyfish, 10W

24,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător wireless Remax Jellyfish, 10W

Cu încărcătorul wireless Remax Jellyfish puteți încărca rapid smartphone-ul, chiar și într-o husă. Finisajul din silicon garantează stabilitatea, iar designul atent gândit vă protejează dispozitivul împotriva deteriorării. În plus, acesta acționează ca o lumină – este suficient să atingeți panoul tactil pentru a schimba culoarea.

Remax/RL-LT11/1

Încărcați rapid și comod smartphone-ul dvs.

Încărcătorul Remax Jellyfish suportă o încărcare de 5 W / 10 W, astfel încât nu trebuie să așteptați mult timp până când dispozitivul dvs. este gata să continue încărcarea. Mai mult, cipul încorporat este responsabil pentru o încărcare stabilă și vă protejează echipamentul de supraîncălzire. În plus, raza sa de detecție este de 8 mm, astfel încât vă puteți încărca smartphone-ul fără a fi nevoie să scoateți carcasa.

Remax/RL-LT11/3

Design bine gândit

Remax Jellyfish a fost finisată cu silicon care asigură stabilitatea și împiedică deplasarea smartphone-ului dvs. În plus, încărcătorul detectează automat alte obiecte metalice în timpul încărcării – un indicator luminos vă va anunța. În plus, acesta emite o lumină blândă și poate fi folosit ca o lampă – atingeți încărcătorul pentru a schimba culoarea.

Remax/RL-LT11/2

Producător Remax
Model RL-LT11
Culoare alb
Putere 10 W
Dimensiuni 111 x 30 mm
Greutate 90 g