Încărcător wireless inductiv Qi cu suport Nillkin Fast Wireless Charging Stand Pro (negru)

121,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător wireless inductiv Qi cu suport Nillkin Fast Wireless Charging Stand Pro (negru)

Bucură-te de o încărcare comodă și rapidă cu Nillkin Fast Wireless Charging Stand Pro. Produsul permite reînnoirea în siguranță a smartphone-urilor compatibile Qi, acționând în același timp și ca un suport și oferind un nivel ridicat de confort atunci când vizionați filme și videoclipuri. Produsul este compatibil cu multe modele populare de telefoane, se încarcă cu o putere maximă de 15 wați și disipează eficient căldura.

Compatibilitate largă

Încărcătorul cu inducție permite reîncărcarea rapidă a unei game largi de telefoane populare compatibile Qi. Astfel, puteți încărca cu ușurință modele precum iPhone 11 Pro, Samsung Note 10, Huawei Mate 30, Huawei Mate 30, Xiaomi 9, OnePlus 8 Pro, Oppo Ace2 și multe altele. Designul robust este, de asemenea, un plus – inserția antiderapantă asigură o poziție stabilă, iar materialul ABS este foarte rezistent la deteriorări mecanice.

Încărcător și suport practic

Încărcătorul poate reînnoi energia dispozitivelor compatibile la 15W, 10W, 7,5W sau 5W – va dura aproximativ 150 de minute pentru a reînnoi complet energia unui iPhone XS. Pe lângă faptul că este un încărcător, produsul funcționează perfect ca suport. Puteți să vă așezați telefonul pe verticală sau pe orizontală și să urmăriți confortabil un episod din serialul preferat sau o transmisiune de meci.

Cel mai înalt nivel de securitate

Produsul dispune de o serie de caracteristici de siguranță pentru a vă asigura că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supratensiune, supraîncălzire sau supracurent. Încărcătorul se remarcă, de asemenea, prin disiparea eficientă a căldurii și oferă o funcție FOD care detectează automat obiectele metalice nedorite și oprește imediat procesul de încărcare.

Inclus

  • Încărcător fără fir
  • Cablu (1 m)
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Nillkin
Curent de intrare 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A
Curent de ieșire 15W (max.)
Eficiență ≤80%
Greutate 138,1 g
Dimensiuni 122 x 73 x 83 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}