Încărcător wireless inductiv Nillkin Magic Cube Qi (negru)

48,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător wireless inductiv Nillkin Magic Cube Qi (negru)

Bucură-te de încărcarea rapidă fără fir a dispozitivelor tale. Încărcătorul Magic Cube de la Nillkin oferă o tensiune de până la 9 volți și se remarcă prin performanța sa stabilă și fiabilă. De asemenea, garantează o utilizare sigură și este compatibil cu standardul Qi. Acesta detectează automat dispozitivele care acceptă încărcarea rapidă și își adaptează funcționarea la acestea. Cu el, puteți încărca dispozitivele selectate cu până la 40% mai repede decât de obicei!

Încărcare rapidă

Încărcătorul dispune de o bobină de cupru îmbunătățită pentru un câmp magnetic mai stabil și o funcționare mai eficientă. Produsul oferă, de asemenea, o tensiune ridicată de 9 volți, ceea ce a crescut viteza de încărcare cu până la 40%. De asemenea, se distinge printr-o rată de conversie de până la 80%, ceea ce înseamnă că eficiența sa este comparabilă cu cea a soluțiilor obișnuite cu fir. Vă rugăm să rețineți: este necesar un adaptor QC 2.0 / 3.0 pentru a beneficia de capacitatea de încărcare rapidă.

Compatibilitate extinsă

Magic Cube se caracterizează, de asemenea, prin compatibilitatea sa largă – cu ajutorul acestuia puteți încărca, printre altele, iPhone 11, Samsung Galaxy Note 10, Huawei Mate 30, Xiaomi Mi 9 etc. într-un timp scurt. Gata cu așteptările interminabile până când smartphone-ul dvs. este din nou gata de utilizare! Încărcătorul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor care acceptă standardul Qi. În plus, raza sa de inducție electromagnetică este de până la 6 mm, astfel încât vă puteți încărca cu ușurință telefonul fără a-l scoate din carcasă.

Siguranță

Nu vă mai faceți griji cu privire la siguranța încărcătorului și a dispozitivelor alimentate de acesta. Magic Cube este dotat, printre altele, cu protecție împotriva scurtcircuitului, supratensiunii, supracurentului și supraîncălzirii. În plus, acesta începe automat încărcarea rapidă atunci când detectează un dispozitiv compatibil. De asemenea, intră automat în modul de așteptare atunci când restabilește 100% din energia echipamentului. Un cip inteligent este responsabil pentru funcționarea sa eficientă și stabilă.

Design îmbunătățit

La construcția încărcătorului au fost folosite materiale ecologice, dar durabile. Părțile sale transparente au fost supuse, de asemenea, unui proces de întărire, ceea ce le conferă o rezistență sporită la zgârieturi. Mai mult, suprafața din jurul zonei de inducție este antiderapantă, oferind smartphone-ului dvs. și mai multă stabilitate. Informații despre starea de încărcare vă va oferi un indicator special.

Incluse

  • Încărcător fără fir
  • Cablu USB
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Nillkin
Nume Încărcător fără fir Magic Cube
Model MC020
Culoare Negru
Gama de inducție Până la 6 mm
Intrare 5 V / 2 A, 9 V / 1,7 A
Eficiență de încărcare ≥80%
Dimensiuni 109 x 100 x 10 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>