Încărcător wireless inductiv Magsafe Vipfan W01, 15W (negru)

11 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Încărcător wireless inductiv Magsafe Vipfan W01 (negru)

Practic, încărcătorul inductiv Magsafe Vipfan W01 permite reînnoirea rapidă și sigură a energiei pentru dispozitivele compatibile. Este fabricat din materiale ignifuge de înaltă calitate și acceptă încărcarea wireless rapidă de 15 wați. Datorită suportului său practic, vă permite să vizionați confortabil filme în timp ce reînnoiți energia.

Încărcare rapidă și design robust

Vipfan W01 vă va permite să reînnoiți rapid și comod energia dispozitivelor compatibile cu protocolul de încărcare inductivă. Produsul suportă o încărcare wireless rapidă de 15 wați, în plus, datorită puterii sale mari de tracțiune, oferă o poziție stabilă pentru dispozitivul încărcat. Un alt avantaj este utilizarea materialelor ignifuge – acestea garantează o utilizare sigură.

Suport practic

Încărcătorul wireless inductiv Magsafe Vipfan W01 nu numai că asigură o încărcare rapidă și sigură, dar și un nivel ridicat de confort. Produsul este echipat cu un suport robust, care vă permite să poziționați telefonul la un unghi optim pentru a viziona filme sau videoclipuri în timpul încărcării.

Specificații:

Producător Vipfan
Denumire Încărcător inductiv fără fir Magsafe Vipfan W01
Model W01
Încărcare Fără fir, inductiv
Material ABS + magnet
Ieșire USB-C
Curent de intrare 5V/2A 9V/1.67A 12V/1.5A
Curent de ieșire 15W
Compatibilitate Dispozitive compatibile Qi
Culoare Negru

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}