Încărcător wireless inductiv Choetech T581-F (alb)

157 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Încărcător wireless inductiv Choetech T581-F cu suport pentru iPhone 12 și căști Airpods (alb)

Nu te lăsa limitat de cabluri inutile și bazează-te pe încărcarea inductivă de la Choetech. Dispozitivul acționează ca un încărcător wireless și suport pentru telefon în același timp. În plus, vă permite să reîncărcați în mod convenabil energia a două dispozitive în același timp. Magnetul încorporat recunoaște aparatele electronice conectate și oferă alimentarea corectă de energie pentru a le încărca în siguranță în cel mai scurt timp posibil.

Încărcare convenabilă

Nu aveți nevoie de acces la o priză pentru a reînnoi energia dispozitivelor dvs. Încărcătorul inductiv Choetech T581-F se va ocupa de ele fără fir. Tot ce trebuie să faceți este să vă așezați telefonul împotriva unuia dintre magneți și încărcarea va începe automat. Baza permite conectarea tuturor dispozitivelor cu încărcare inductivă, în timp ce suportul este compatibil cu seria iPhone 12.

Securitate totală

Produsul folosește un sistem care recunoaște în mod inteligent echipamentul dvs. și adaptează alimentarea cu energie electrică la acesta, asigurând o siguranță totală pentru baterii. O serie de caracteristici de siguranță garantează că echipamentul dvs. nu va fi în pericol de scurtcircuit, supraîncălzire, supraîncărcare etc.

Stand practic

Magnetul robust al suportului nu numai că permite încărcarea, dar vă permite și să vă poziționați iPhone-ul la un unghi de 30°. Această poziție vă va permite să participați confortabil la întâlniri online, să înregistrați un videoclip sau pur și simplu să efectuați un apel video cu mâinile libere. Dacă folosiți dispozitive mai mici, cum ar fi căștile, le puteți încărca cu ușurință în zona de încărcare inferioară. De asemenea, economisește spațiu pe birou și îl menține ordonat. Vedeți cât de comod este!

Conținutul setului:

  • 1 x Suport pentru telefon
  • 1 x fișă UE
  • 1 x cablu USB tip C

Specificații:

Marca Choetech
Tip Suport pentru telefon cu două încărcătoare inductive
Material Plastic, aluminiu
Priză de încărcare USB tip C
Curent de intrare 5V-15V / 2A max.
Putere de ieșire Până la 15 W (iPhone); până la 5 W (Airpods)
Compatibilitate cu suportul Dispozitive Apple din seria 12
Compatibilitatea bazei Toate dispozitivele care acceptă încărcarea prin inducție

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}