Încărcător wireless dublu Cygnett 20W (negru)

379 lei

32 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Încărcător wireless dublu Cygnett 20W (negru)

Obțineți posibilitatea de a încărca fără fir până la 2 dispozitive în același timp. Încărcătorul Cygnett oferă o putere de până la 20 de wați și își reglează în mod inteligent funcționarea în funcție de numărul de dispozitive pe care le așezi pe el. De asemenea, se remarcă prin compatibilitatea sa largă. De asemenea, veți găsi inclus un adaptor de alimentare cu un cablu lung de 1,5 metri.

Cygnett/CY3439WIRDD/1

Încărcare rapidă

Încărcătorul vă permite să încărcați rapid 2 dispozitive în același timp. Dacă așezați 2 smartphone-uri pe el, acesta va furniza până la 20 de wați de energie, care vor fi împărțiți între ele (10 wați pentru fiecare). Astfel, nu va trebui să așteptați prea mult timp până când dispozitivele dvs. vor fi din nou gata de utilizare! La încărcarea unui singur dispozitiv, încărcătorul oferă până la 10 wați.

Cygnett/CY3439WIRDD/2

Compatibil

Nu vă temeți de problemele de compatibilitate. Cu încărcătorul, puteți încărca în mod convenabil majoritatea dispozitivelor care acceptă încărcarea wireless Qi. Produsul este perfect pentru iPhone, AirPods sau smartphone-uri Samsung Galaxy, de exemplu. În plus, nu trebuie să scoți telefonul din carcasă (până la 3 mm) pentru a-l folosi.

Cygnett/CY3439WIRDD/5

Utilizare confortabilă

Așezați încărcătorul oriunde și folosiți liber dispozitivele plasate pe el. Setul include, de asemenea, un adaptor de alimentare de curent continuu, care este echipat cu un cablu lung de 1,5 metri. Acest lucru vă oferă mai multă libertate! Conectați în mod convenabil încărcătorul și așezați-l pe birou, dulap sau masă.

Cygnett/CY3439WIRDD/4

Inclus

  • Încărcător wireless dublu
  • Adaptor de alimentare cu cablu de 1,5 metri
Producător Cygnett
Model CY3439WIRDD
Culoare Negru
Intrare 12 V / 2,5 A
Putere de încărcare fără fir 1 10 W max.
Putere de încărcare fără fir 2 10 W max.
Putere totală de ieșire 20 W max.
Dimensiuni 190 x 100 x 11,5 mm
Greutate 343 g