Încărcător wireless dual Qi cu afișaj digital LED Baseus, 20W

134,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător wireless dual Qi cu afișaj digital LED Baseus

Încarcă-ți dispozitivele cu ajutorul tehnologiei Qi. Veți fi ajutat de încărcătorul wireless Baseus Digital LED Display, care vă permite să reînnoiți energia a două dispozitive în același timp. Acesta este echipat cu un afișaj practic, este compatibil cu dispozitivele iOS și Android și are un sistem de securitate pe mai multe niveluri.

Încărcare inteligentă

Cu acest încărcător, puteți economisi timp și puteți încărca fără fir până la 2 dispozitive simultan. Astfel, puteți reînnoi rapid și comod energia smartphone-urilor Android, iPhone-urilor sau a căștilor, iar încărcătorul însuși reglează puterea optimă pentru fiecare dintre dispozitivele recunoscute. Puterea sa maximă de ieșire este de 20 de wați.

Protecție pe mai multe niveluri

Încărcătorul fără fir Baseus este echipat cu un sistem de protecție avansat, datorită căruia nu trebuie să vă faceți griji că vă veți deteriora dispozitivele încărcate. Produsul protejează, printre altele, împotriva supratensiunii, supracurentului, supraîncărcării sau câmpului electromagnetic.

Compatibilitate largă

Încărcătorul vă permite să reînnoiți energia unei mari varietăți de dispozitive compatibile Qi. Astfel, îl puteți utiliza pentru a vă încărca iPhone-ul, dar și smartphone-uri de la producători precum Huawei, Samsung sau Xiaomi. În timp ce îți încarci telefonul, poți reînnoi cu ușurință și energia căștilor tale wireless.

Bine concepute

Încărcătorul are un panou transparent care îi conferă un aer futurist și afișează interiorul produsului într-un mod interesant. Un alt atu este ecranul practic, care afișează în timp real puterea de încărcare. Plăcuța de silicon asigură o poziție stabilă pentru încărcător, în plus, datorită designului ușor și grosimii de 7 mm, îl puteți depozita cu ușurință în rucsac.

Inclus

  • Încărcător wireless dual Qi
  • Cablu USB la USB-C (1 m)
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Baseus
Model WXSXX0101
Culoare Negru
Cablu inclus Da
Lungimea cablului 100 cm
Interfață Tip-C
Curent de intrare 9V/2A, 12V/2A
Greutate Aprox. 92 g
Compatibilitate Dispozitive compatibile Qi
Putere 20 W

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}