Încărcător wireless Cygnett 10W (alb)

53,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător wireless Cygnett 10W (alb)

Sunteți în căutarea unui încărcător wireless funcțional și universal? Optați pentru un dispozitiv de la Cygnett! Cu o putere de până la 10 wați, puteți încărca rapid dispozitivele alese, în timp ce suprafața antiderapantă oferă o mai mare stabilitate. Dispozitivul se remarcă, de asemenea, prin compatibilitatea sa largă și prin designul elegant și minimalist.

Cygnett/CY3279PPWIR/1

Încărcați-vă telefonul într-o clipită

Nu așteptați prea mult până când telefonul dvs. este gata de utilizare. Încărcătorul oferă o putere de până la 10 wați, astfel încât vă poate încărca dispozitivele alese într-o clipită. Sunteți pe cale să ieșiți din casă și smartphone-ul dvs. este pe cale să se golească? Nicio problemă – cu Cygnett îl vei avea încărcat în cel mai scurt timp!

Cygnett/CY3279PPWIR/2

Design îmbunătățit

Alegeți adesea dispozitive care se remarcă nu doar prin funcționalitate, ci și prin designul lor remarcabil? Încărcătorul Cygnett îți va plăcea cu siguranță! Produsul are un design modern și este echipat cu un cablu lung de 2 metri, care vă permite să îl utilizați în mod liber. În plus, suprafața antiderapantă oferă smartphone-urilor încărcate o mai mare stabilitate.

Cygnett/CY3279PPWIR/4

Compatibil cu dispozitivele dvs.

Încărcătorul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor care acceptă încărcarea wireless Qi. Îl puteți utiliza pentru a vă încărca fără probleme iPhone, AirPods sau Samsung Galaxy, de exemplu, fără probleme. Nici nu trebuie să scoți smartphone-ul din carcasă – produsul poate încărca telefoane în carcase cu o grosime de până la 3 mm.

Cygnett/CY3279PPWIR/3

Producător Cygnett
Model CY3279PPWIR
Culoare Alb
Intrare USB DC 5 V = 3 A (15 W), 9 V = 2 A (18 W), 12 V = 1,5 A (18 W max.)
Ieșire 5 W / 7,5 W / 10 W (10 W max.)
Raza de încărcare fără fir Până la 8 mm
Dimensiuni 100 x 100 x 13,5 mm
Greutate 100 g