Încărcător Romoss AC20T, USB + USB-C, 20W (alb)

7,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător de rețea Romoss AC20T, USB + USB-C, 20W (alb)

Obțineți posibilitatea de a încărca rapid până la 2 dispozitive simultan. Încărcătorul Romoss AC20T oferă o putere de ieșire de până la 20W și suportă standarde precum PD, QC, FCP și AFC. Ușor și compact – îl puteți avea mereu la îndemână. Produsul este dotat cu porturi USB-A și USB-C și, datorită soluțiilor utilizate, asigură o utilizare sigură.

Încărcare rapidă

Cu Romoss, puteți încărca dispozitivele de care aveți nevoie în cel mai scurt timp. Încărcătorul AC20T se remarcă prin puterea de până la 20 de wați și suportă diverse standarde de încărcare rapidă. De exemplu, cu acesta puteți încărca un iPhone 13 la 50% în doar aproximativ 30 de minute și un iPad Air 4 la 100% în aproximativ 3 ore. Mai mult, produsul este compatibil cu dispozitive de la producători cunoscuți, precum Xiaomi, Huawei și Samsung.

Ușor și la îndemână

Capacitățile impresionante ale încărcătorului merg mână în mână cu designul său ușor și compact. Produsul cântărește doar aproximativ 54 g, iar dimensiunile sale sunt de 52 x 45 x 26 mm. Acest lucru înseamnă că îl puteți lua cu ușurință cu dvs. oriunde aveți nevoie – se potrivește cu ușurință în geantă sau în rucsac. Iar datorită compatibilității sale cu 100-220 volți, veți putea utiliza încărcătorul și în străinătate fără probleme. Accesoriul perfect pentru călătorii!

Sigur de utilizat

Datorită cipului inteligent integrat, încărcătorul își adaptează automat puterea de ieșire la cerințele dispozitivelor conectate și trece la o încărcare de menținere după ce dispozitivele au fost încărcate până la 80%. Acest lucru protejează bateriile de deteriorare! În plus, un senzor special monitorizează temperatura produsului, protejându-l de supraîncălzire. De asemenea, este de remarcat carcasa durabilă a încărcătorului, realizată din plastic PC V0 ignifugat.

Încărcați 2 dispozitive simultan

Nu așteptați până când un dispozitiv este gata de utilizare înainte de a încărca un altul. Încărcătorul este echipat cu 2 porturi – USB-A și USB-C. Astfel, puteți conecta cu ușurință 2 dispozitive la acesta în același timp. Acum puteți încărca, de exemplu, 2 smartphone-uri sau o tabletă și căști wireless în același timp. Cu Romoss nu trebuie să vă limitați!

Specificații:

Producător Romoss
Nume Adaptor de alimentare
Model AC20T
Putere maximă de ieșire 20 W
Intrare 100-240 V ~50/60 Hz 0,6 A max.
Ieșire USB-A: 5 V – 3 A, 9 V – 2,22 A;
USB-C: 12 V – 1,5 A;
USB-A + USB-C: 5 V – 3 A max;
Dimensiuni 52 x 45 x 26 mm
Greutate Aprox. 54 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>