Încărcător magnetic inductiv Vention FGABAG 15W, 50cm (negru)

96 lei

86 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Vention încărcător magnetic inductiv FGABAG 15W, 50cm (negru)

Încărcătorul inductiv Vention vă va permite să vă încărcați dispozitivele fără fir, rapid și comod. Acesta oferă o putere de până la 15W și acceptă standarde precum PD, QC și AFC. Este echipat cu magneți de înaltă calitate și garantează o utilizare sigură. Setul include, de asemenea, un cablu de încărcare practic, care are o lungime de 1 m – nu este nevoie să cumpărați cabluri suplimentare!

Vention/FGABAG/1

Încărcare rapidă

Nu așteptați prea mult timp până când telefonul dvs. este din nou gata de utilizare. Încărcătorul oferă o putere de până la 15 wați și este compatibil cu cele de 10 wați, 7,5 wați și 5 wați. De asemenea, este compatibil cu standardele de încărcare rapidă, cum ar fi PD, QC și AFC. Acest lucru vă permite să vă încărcați dispozitivele alese în cel mai scurt timp!

Vention/FGABAG/4

De dragul siguranței

Bucurați-vă nu doar de o încărcare rapidă, ci și de o încărcare sigură. Printre altele, încărcătorul Vention este protejat împotriva supraîncălzirii, a supracurentului și a scurtcircuitului, iar dacă puneți accidental un obiect, cum ar fi o cheie, o monedă sau o foarfecă pe el, acesta va întrerupe imediat alimentarea pentru a preveni orice posibil pericol. Însă nu se oprește aici – odată ce smartphone-ul este încărcat până la 80%, produsul va trece automat la modul de funcționare prin scurgere pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Vention/FGABAG/2

Utilizare convenabilă

Încărcătorul este echipat cu magneți de înaltă calitate, astfel încât poate oferi o stabilitate fără egal unui smartphone plasat pe el, cum ar fi un iPhone 12 sau 13. Nu vă faceți griji că dispozitivul dvs. va cădea sau va aluneca! De asemenea, puteți utiliza telefonul în mod confortabil în timp ce îl încărcați. În același timp, încărcătorul este foarte ușor și compact – cântărește doar 39,5 g și are o grosime de numai 4,65 mm. În plus, nu trebuie să scoateți smartphone-ul din carcasă pentru a-l încărca!

Vention/FGABAG/3

Inclus

  • Încărcător
  • Cablu USB-C (1 m)
Producător Vention
Nume Încărcător magnetic fără fir tip oglindă Tipul de suprafață
Model FGABAG
Culoare Negru
Interfață USB-C
Putere nominală 15 W max.
Material Aliaj de aluminiu + sticlă securizată + TPE