Încărcător magnetic inductiv Baseus Simple Mini3 15W (argintiu)

108,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător magnetic inductiv Baseus Simple Mini 3

Bucurați-vă de o comoditate de neegalat atunci când vă încărcați telefonul. Încărcătorul magnetic Baseus Simple Mini 3 permite încărcarea fără fir cu o putere de până la 15 wați. Este compatibil cu seriile iPhone 14, 13 și 12 și are magneți încorporați care asigură o tracțiune suficientă. De asemenea, vă permite să vă încărcați smartphone-ul fără a fi nevoie să scoateți carcasa. Designul subțire și ușor este, de asemenea, demn de remarcat.

Stabilitate magnetică

Încărcătorul magnetic inductiv este echipat cu 6 magneți puternici N52, care garantează o forță de atracție ridicată și permit o încărcare rapidă Power Delivery. Cu o putere de 15 wați, vă veți încărca iPhone 14 / 13 / 12 în cel mai scurt timp. În plus, vă puteți încărca telefonul în mod convenabil fără a fi nevoie să scoateți carcasa.

Elegant și modern

Încărcătorul iese în evidență prin designul său inovator și elegant, ceea ce îl face un accesoriu interesant pentru smartphone-ul dvs. Este excepțional de subțire – cu o grosime de doar 6,1 mm – și poate fi rotit la 360° fără probleme, permițându-vă să vă folosiți telefonul în mod confortabil.

Fără griji legate de securitate

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța telefonului dvs. în timpul încărcării. Încărcătorul este echipat cu un sistem de securitate avansat care asigură o protecție eficientă pentru dispozitivul dvs. Printre altele, acesta protejează împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării, supracurentului sau scurtcircuitului. Mai mult, datorită designului său atent studiat, produsul nu se va supraîncălzi.

Specificații:

Producător Baseus
Model CCJJ040012
Culoare Argintiu
Intrare 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 2A
Ieșire 15 W max.
Frecvența de transmisie 115-205 kHz
Dimensiuni 60,5 x 60,5 x 6,1 mm
Greutate aprox. 46,5 g
Temperatura de încărcare < 40.8°C

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}