Încărcător inductiv fără fir cu Nillkin MagStand (gri)

127,00 lei

33 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător wireless inductiv Nillkin MagStand cu suport (gri)

Echipează-te cu un încărcător inductiv elegant, care se dublează simultan ca suport practic și îți permite să te uiți confortabil la un videoclip sau să te joci un joc. Produsul asigură o încărcare rapidă și sigură la 7,5 wați, în plus, este ușor și are un design pliabil pentru a fi transportat cu ușurință.

Încărcător și suport într-unul singur

Nillkin MagStand este un produs versatil care îndeplinește două funcții în același timp. Puteți ajusta unghiul suportului și poziționa telefonul atât vertical, cât și orizontal în timpul încărcării prin inducție. Designul pliabil este, de asemenea, un plus, astfel încât puteți lua cu ușurință produsul oriunde.

Robust și sigur

Datorită designului său bine gândit, suportul nu zgârie obiectivul camerei; în plus, MagStand folosește un aliaj de aluminiu de înaltă calitate, rezistent la zgârieturi și deteriorări mecanice. În plus, produsul dispune de protecție împotriva supraîncălzirii, supratensiunii sau supracurentului. De asemenea, acesta detectează obiectele nedorite, iar starea sa de funcționare este indicată de un indicator special.

Specificații:

Producător Nillkin
Model MagStand
Compatibilitate iPhone-uri cu MagSafe
Material Aliaj de aluminiu
Dimensiuni Aprox. 140 x 77 x 21 mm
Greutate 168 g
Culoare Gri

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}