Încărcător de rețea Remax, RP-U5, USB-C, 20W (alb) + cablu Lightning

37,00 lei

35 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător de rețea Remax, RP-U5, USB-C, 20W (alb) + cablu Lightning

Asigurați o încărcare rapidă și sigură a dispozitivelor dvs. cu încărcătorul de rețea Remax. RP-U5 suportă încărcarea rapidă PD 20W, asigurând o mai mare eficiență. În plus, încărcarea are loc la o temperatură mai scăzută și se oprește automat atunci când nivelul de încărcare ajunge la 100%. Această soluție asigură siguranța echipamentului care se încarcă și previne supraîncălzirea, supraîncărcarea etc.

Remax/RP-U5/1

Încărcare rapidă

Remax RP-U5 suportă încărcarea rapidă, ceea ce înseamnă că este nevoie de doar 30 de minute pentru a încărca un iPhone 13 până la 50%. În comparație, încărcătoarele tradiționale de 5 W îi vor încărca energia până la 15% în 30 de minute. Nu mai pierdeți timp așteptând!

Remax/RP-U5/2

Siguranța este esențială

Cu încărcătorul Remax, dispozitivele dvs. sunt complet sigure! RP-U5 este echipat cu un sistem inteligent care vă permite să întrerupeți alimentarea cu energie electrică atunci când dispozitivul dvs. este complet încărcat. Acest lucru înseamnă că vă puteți conecta telefonul toată noaptea fără să vă faceți griji cu privire la supraîncărcare. În plus, o serie de funcții de siguranță vă protejează dispozitivele de supraîncălzire, scurtcircuit etc.

Remax/RP-U5/3

Compatibilitate largă

Încărcătorul oferă o intrare USB-C, ceea ce vă va permite să încărcați o gamă largă de dispozitive. Mai mult, acesta acceptă o tensiune de intrare de 100-240 volți, ceea ce înseamnă că este excelent pentru călătoriile în care este posibil să întâlniți prize de curent cu standarde diferite. Veți găsi, de asemenea, un cablu Lightning inclus pentru a vă ajuta să vă încărcați iPhone-urile.

Remax/RP-U5/4

Producător Remax
Model RP-U5
Putere totală 20W
Material ABS + PC
Certificare Certificat național 3C
Lungimea cablului 1000mm
Putere de intrare 100-240V ~, 50/60HZ 0.5A (Max)/.
Tensiunea de ieșire 5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.67A 20W(Max)