Încărcător de rețea Remax, RP-U2, USB, USB-C, 20W (alb)

38,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător de rețea Remax, RP-U2, USB, USB-C, 20W (alb)

Acum vă puteți încărca dispozitivele de până la 4 ori mai repede! Remax RP-U2 este un încărcător care nu vă va dezamăgi. Încarcă la o putere de până la 20 W și oferă porturi universale USB și USB-C, astfel încât puteți încărca instantaneu 2 dispozitive în același timp. Produsul se remarcă prin dimensiunile sale extrem de mici și suportă o gamă largă de tensiune, ceea ce îl face partenerul perfect de călătorie! În plus, are o serie de caracteristici de siguranță și nu generează căldură, astfel încât dispozitivele dvs. sunt complet sigure.

Remax/RP-U2/1

Încărcare și mai rapidă

Remax RP-U2 se remarcă prin puterea sa de 20W, ceea ce înseamnă că se poate încărca de până la 4 ori mai repede decât încărcătoarele tradiționale. Cu ajutorul său, vei ajunge la 86% în bateria smartphone-ului tău în doar 30 de minute! Porturile USB și USB-C vor asigura nu numai o compatibilitate largă, ci și posibilitatea de a încărca două dispozitive în același timp. Verificați cât de convenabil este și nu mai pierdeți timp așteptând.

Remax/RP-U2/2

Siguranța este esențială

Încărcătorul vă permite să refaceți rapid energia dispozitivelor dvs. cu o putere mare. În același timp, nu generează temperaturi ridicate, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea echipamentelor. Mai mult, produsul suportă o gamă de tensiune de 100-240 de volți, deci este perfect pentru călătorii în care este posibil să întâlniți prize de curent cu standarde diferite. Remax vă va permite să vă încărcați dispozitivele în siguranță, fără să vă faceți griji cu privire la scurtcircuitele, scurtcircuitele și alte pericole electrice. Nu vă asumați niciun risc și mizați pe soluții dovedite!

Remax/RP-U2/3

Producător Remax
Model RP-U2
Putere de ieșire 20W
Material ABS + PC
Certificare Național 3C
Culoare Alb
Dimensiuni 33 x 32 x 45 mm
Greutate 36 g
Tensiune de intrare 100-240V / 50/60 Hz/ 0,5 A max.
Tensiune de ieșire USB: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1,5A (18W max); USB-C: 5V/3A; 9V/2,22A; 12V/1,67A (20W max.)