Încărcător de rețea Foneng K300, 1x cablu USB + Micro USB

17 lei

230 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Încărcător de rețea Foneng K300, 1x cablu USB + Micro USB

Foneng K300 este un încărcător practic și eficient, care se va ocupa cu ușurință de dispozitivele dvs. mobile. Cu o tensiune de intrare de 110-240V, acesta va funcționa fără probleme în diferite țări, ceea ce este deosebit de important pentru cei care călătoresc frecvent. Curentul de ieșire este de 2,4A, asigurând o încărcare rapidă pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive compatibile. Foneng K300 este o opțiune excelentă pentru cei care apreciază confortul și funcționalitatea. Veți găsi inclus un cablu de la USB la Micro USB, cu ajutorul căruia încărcarea dispozitivelor dvs. va fi mai ușoară.

Foneng/K300-Micro/1

Construcție robustă și design minimalist

Încărcătorul Foneng K300 este fabricat din materiale robuste și sigure. Corpul dispozitivului este fabricat din material ABS+PC ignifugat, care oferă protecție împotriva aprinderii accidentale. În plus, încărcătorul a fost proiectat într-o culoare albă elegantă, care se va potrivi în orice interior. Acesta se caracterizează prin dimensiunea sa compactă, ceea ce face ca depozitarea și transportul să fie foarte simple.

Foneng/K300-Micro/2

Încărcare instantanee

Foneng K300 este dotat cu cipul inovator QC 3.0 de la Qualcomm, care asigură o încărcare rapidă a dispozitivelor tale. Datorită puterii sale ridicate, dispozitivele dvs. se vor încărca mult mai repede decât cu încărcătoarele standard. Acest lucru este ideal pentru persoanele care au nevoie de o modalitate rapidă și eficientă de a-și încărca dispozitivele. Nu vă mai pierdeți timpul așteptând!

Foneng/K300-Micro/3

Inclus

  • Încărcător x 1
  • Cablu de la USB la micro USB x 1
Producător Foneng
Model K300
Tensiune și curent de intrare 110-240V~50/60Hz 0.5A (MAX)
Tensiune și curent de ieșire 5,0V/2,4A
Culoare albă
Dimensiune 38 × 70 × 25,5 mm
Material ABS+PC material ignifugat