Încărcător de rețea Baseus GaN5, 65W, 1x port USB-C, 1XUSB-A

333 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Încărcător de rețea Baseus GaN5, 65W, 1x port USB-C, 1XUSB-A

Doriți să vă încărcați dispozitivele în mod convenabil și rapid? Datorită încărcătorului de rețea Baseus GaN5, acest lucru va fi posibil. Acesta oferă 2 porturi de încărcare rapidă, datorită cărora echipamentele dvs. vor fi încărcate în cel mai scurt timp. În plus, datorită designului său subțire, îl puteți conecta la contacte greu accesibile, cum ar fi în spatele canapelei sau în spatele rafturilor.

Încărcare rapidă

Încărcătorul de rețea Baseus GaN5 este echipat cu două porturi de încărcare rapidă pentru o utilizare convenabilă. Astfel, aveți posibilitatea să vă încărcați simultan telefonul și laptopul. Mai mult, echipamentul dvs. își va recăpăta 50% din putere în doar 30 de minute! De astăzi, nu mai trebuie să pierdeți timp așteptând ca dispozitivele dvs. să fie gata.

Design unic

Ceea ce distinge încărcătorul Baseus este dimensiunea sa mică și compactă și posibilitatea de a plia ștecherul. Datorită acestui fapt, îl puteți introduce cu ușurință în geanta de voiaj sau în rucsac și îl puteți lua cu dvs. într-o călătorie de afaceri sau în vacanță. Mai mult, îl puteți conecta cu ușurință la o priză în locuri greu accesibile, cum ar fi în spatele unei canapele sau al unor rafturi.

Garanție de siguranță

Încărcătorul de rețea Baseus GaN5 este, de asemenea, o garanție de siguranță. Acesta a fost creat din material PC de înaltă calitate, astfel încât va fi durabil și rezistent. În plus, cea mai recentă tehnologie de control al temperaturii BCT va asigura o încărcare sigură, fără supraîncălzire.

Specificații:

Producător Baseus
Model CCGP150113
Material PC
Greutate aprox. 101 g
Intrare AC 100-240 V~, 50/60 Hz, 1,5 A max.
Dimensiuni 92,5 × 50 × 16,5 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}